Günün esprili sözü

Muhabir : -- Sertab, kocan seni aldatıyormuş!

Sertab: -- Hayat paylaşınca güzel la la la la laaa la

Muhabir : -- Eeaaa... Hatta bir de çocuk yapmışlar...

Sertab: -- Paylaşıp çoğalınca güzel la la la la la la la...:001_tt2: :durdurun :001_tt2:

Efendi Ol. Efendilik her zaman prim yapar. Bak 'Yüzüklerin Efendisine' nasıl gişe yaptı. Olay yüzükte mi? Hayır, efendilikte. :):)

HOROZU ÇOK OLAN KÖYDE TAVUKLAR HAŞAT OLUR HOCAMMM :laugh:

Bir ilişkide 'Araya ôzlem girsin biraz' diyorsanız; O ilişkide araya sadece özlem girmez.. Burcu girer, Sinem girer, Ece girer..:))

Hayat facebooka benzemez, arkandan yorum yaparlar ama bildirim gelmez. :)

Biraz iğrenç bi espri oldu ama ıyyyyy :)
Opel Corsa Toyota Corona :durdurun

Kimse Pahalıya Satmasın Kendini.. Biz Biliriz Herkesin İndirim Günlerini..... :):)

Neymiş, birini seviyorsak serbest bırakacakmışız, dönerse bizimmiş dönmezse hiç bizim olmayacakmış. Güvercin besliyoruz sanki :)

Beşiktaş'ın iyi niyetli bulunduğu için kupaya alındığını söyleyen TFF UEFA'nın Trabzonspor'u şirin ve sempatik bulduğunu da sözlerine ekledi.TFF'nin açıklamasına göre Beşiktaş'ı iyi niyetli bulan UEFA Bursaspor'u hırçın ve seksi Orduspor'u da şirin ve ahlaklı buluyor.Mersin İdman Yurdu'nu tanımadığını belirten UEFA'ya yanıt TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar'dan geldi: "Tanısan seversin."

sadece mizahi amaçlı yazılmıştır ..

Dün Facede Annesi Olarak Kaydettiği Kızla , Bugün İlişki İçerisinde Yapan Arkadaş. ' Anam Avradım Olsun ' Sözüne Açıklık Getirdin. Teşekkürler :)

Bazıları diyo ya: "Şapkadan tavşan cıkartmak ne ki, ben kalbimden ÖKÜZ çıkardım."Eee kalp dingonun ahırı olunca, öküzü bol olur. ;)

‎"Ok" mesajını en çok Yay burcu olanlar atıyormuş :)

Geçen Arap Tv'sinde maç izliyorum. Arap spiker ne dese amin diyesim geliyo lan :)

Yeni nesil (Ferhat ve Şirin) model'i :)
Ferhat : Şirin senin için dağları deldim !
Şirin: ıyyy amele :D

Marketlere sirf poset agzi acmak icin eleman alinmali. Para mi veriyim, poseti mi aciyim,para ustunu mu aliyim? Derken paramla rezil oluyorum..

Bir Trabzon polisiyesi, Kemen Ç :)

İki bayram arası okul olmaz, günah.:)

Son gülen sen olacaksın çünkü algılama sorunun var.

İki yüzlü insanların nesini sevmezler anlamış değilim..
Mis gibi iki tane yüz işte,
Çevir çevir tükür.
:):)

Geri