Günün esprili sözü

Karısını evde bulamayan adamın dramı : "Saç düzleştiricisi hala sıcak, fazla uzağa gitmiş olamaz." ツ

Kapının önünde derdini anlatan adama ananıda al git deyince arabamı aldı ve gitti meğerse adam arabaya anan diyormuş :laugh:

Spart sana küstüyse sen de Spartacus :)

Orhan Gencebay'ın hayranlarından birisi yalnışlıkla Orhan Bencegay diye bağırınca olay çıktı :laugh:

Şeytanın bacağını kırıcam da, kadına şiddete karşıyım arkadaş :):)

Siz giderken ben dönüyordum - Zeki Müren :laugh:

Araştırmalara Göre Türk Kadını, Eve Temizlikçi Gelmeden Önce, Ayıp Olmasın Diye Temizlik Yapan Tek Tür'müş ..))

ALLAH'ım
sen bana para deĞil pul ver...
Hayatimda postalayacagim Çok insan var....;)

Sen bana mı soruyorsun yalnızlığı sever misin diye ? Ben ki; 'Çayı bile iki şekerli içerim, Birlikte erisinler diye'... :)

Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir. xD :)

Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla. :D :D :D

Annemle Babamı çok kıskanıyorum hiç bir zaman onlarınki kadar mükemmel bi evladım olmayacak...! Demiş Nihat doğan :) :) :)

Eğer DOG köpek ise DEG de kepektir.

bir kadın susuyorsa eğer....

bir bardak su verin garibime :durdurun :durdurun :durdurun

"Kadının dırdırına, tiplerine, taleplerine, mızmızlığına dayanamayan adamın, başka bir kadının peşine takılıp gitmesine "Bey’in göçü" denir.":001_tt2::durdurun:001_tt2:

facedeyken öğretmenine yakalanan liselinin şok edici cevabı :D
-
+ O telefonu alabilir miyim evladım !
- Fiyatta anlaşırsak neden olmasın Hocam :))

KaDıN olmak masallarda bile zor..!

* Ya 7 tane minicik adamla yaşarsın,
* Ya kurbaaa... öpersin
* Ya en sevdiğin meyveden zehirlenirsin,
* Ya kuleye kapatılırsın,
* Ya saçlarını elin adamı tırmansın diye uzatırsın,
* Ya gece 12 de külkedisine dönersin elbiselerin yırtılır...

* Ve... en kötüsü, bazen seni sadece ayak numarandan tanıyan bi salağa aşık olursun.♥

Sen başkasına yanarsın o da başkasına yanar o dıger başkası da
dıger başkasına yanar çagırın lan itfayeyi yangın çıktı :)

Geri