Günün sözü!!

Başarı,başaracağım diyenindir

.

Eşekten Şeker Esirgenmez Ama Eşek YaratıLışı Bakımından Otu Beğenir....

benim kamyon çeker 20-30 ton gönlüm çeker paris hilton....

Mutlu bir aile gordum dolaşıyorlardı.. çocuklarına güzellikleri anlatıyorlardı etraflarına sanki mutluluk saçıyorlardı...... anladıgım hayat sevgiden ibaretmiş..
bir çocuk gördüm tek başına duruyordu .. gecen her aileye gözü takılıp kalıyordu yüzünde bin hüzün, başı önünde ağlıyordu... anladım ki hayat yoksulluktan ibaretmiş...
birçok yaşlı gördüm.. camdan bakıyorlardı..sevdikleri gelecek diye ümitle bekliyorlardı.. tanımadıgı yüzlerden çiçekler alıyorlardı .. anladım ki hayat hüzünden sevinçten ibaretmiş..

bir çok kişi gördüm hepsi öğrenciydi yaşam okuluunda her dersi öğreniyorlardı , okul sonunda kimisi ağlıyor kimisi gülüyordu ve anladım ki hayat sınavdan ibaretmiş....
tüm öğrenci hackhellilere ...............

Etin gevşemesine başka bir tabir gerek;
Zira ihtiyarlamak,bir başkasını sevememek demek!
Nazım Hikmet Ran

Haydi başa baş mücadele.. Klavye çıkalı delikanlılar çoğaldı.. :goz:

DeRDi oLaNIN DeRMaNı, DeRT ÇIKaRaNıN BeLası oLuRuM...

birbirine düştü insanoğlu gercek degerleri unuttu herseyi kendi benliği için yapar oldu
farkına varmadan bitirdi sevgiyi etrafında kalabalık oluşturdu fakat yanlız oldugunun farkına bile varamadı.... sevdi sandı sevildi gördü.. güvendi bazıları yanıldı hayat karıştı kafaları karıştır insanların... değerler çöpe gitti herkes kendi değerlerini oluşturdu böylece kalabalık bir sessizliğin operası kulaklarımızı tırmaladı durdu...

bazılarını yazdırır oldu hayat ... bazılarını herkesten cok düşündürür oldu.. düşündürdü durdu hayat . durdu düşündürdü hayat neden niye hayat? ...

Geri