Günün sözü!!

06f2fdl4v.gif

NE KERVAN KALDI,NE AT,HEPSİ SİLİNİP GİTTİ

İYİ İNSANLAR İYİ ATLARA BİNİP GİTTİ..........

TIKLA bu kızlara ÜCRETSİZ MESAJ gönder bu günün özlü sözü bu benim için : ))

aynen valla newwave hala tıklamaktayım..kızın bir tarafı elimde kalacak ,düzeltemedim hala şunu,gitmiyor ekrandan..:)

tıkla bana sarılayım sana:hhmanD

internette gezerken buldum hoşuma gitti yanlış anlaşılmasın lütfen

Tek FaRKiMiz TaRZiMiz.
BiRiNe DeĞiL aLayıNa iSyaNKaRiz.
AdiMiz eZaNLa BaŞLaR SeLayla BiTeR.
BiRiNe DeĞiL aLayıNa GiDeR.

Türkiye Cumhuriyeti, toplumun huzuru, millî dayanışma ve adalet anlayışı içinde, insan haklarına saygılı, Atatürk milliyetçiliğine bağlı, başlangıçta belirtilen temel ilkelere dayanan, demokratik, lâik ve sosyal bir hukuk Devletidir.

"Bu topraklar geçmişte Türk'tü, halen Türk'tür ve ilerdidede Türk olarak kalacaktır".
Otobüsle hergün geçerken askerlik şubeesindeki bir binaya asılı bu Atatürk'ün sözünden aklımda kaldığı kadarını yazayım dedim. Bölücü Kürdo ve diğer sindirici dış güçlere hitaben de yazıyım dedim

Din* bir vicdan meselesidir. Herkes vicdanının emrine uymakta serbesttir. Biz dine saygı gösteririz. Düşünüşe ve düşünceye muhalif değiliz. Biz sadece din işlerini* millet ve devlet işleriyle karıştırmamağa çalışıyor; kaste ve fiile dayanan taassupkâr hareketlerden sakınıyoruz. Gericilere asla fırsat vermeyeceğiz.

'' Din ve mezhep herkesin vicdanına kalmış bir iştir. Hiç kimse hiçbir kimseyi, ne bir din, ne de bir mezhebi kabul etmeye zorlayabilir. Din ve mezhep hiçbir zaman politika aleti olarak kullanılamaz.''

eRos aşkı bizden öğrensin... < cArsI > :D

'' Laiklik asla dinsizlik olmadığı gibi, sahte dindarlık ve büyücülükle mücadele kapısını açtığı için, gerçek dindarlığın gelişmesi imkanını temin etmiştir. Laikliği dinsizlikle karıştırmak isteyenler, İlerleme ve canlığın düşmanları ile gözlerinden perde kalkmamış doğu kavimlerinin fanatiklerinden başka kimse olamaz.''

'' Artık Türkiye, din ve şeriat oyunlarına sahne olmaktan çok yüksektir. Bu gibi oyuncular varsa, kendilerine başka taraflarda sahne arasınlar. ''

Geri