Gün sayıyor .

by.erce

New member
Reaction score
0
5292_B_Kewell001.jpg

Gün sayıyor!

G.Saray'ın Avusturalyalı futbolcusu Harry Kewell, Frank Rijkaard'ın G.Saray'ın teknik direktörü olmasından dolayı çok memnun olduğunu söyledi.
Frank Rijkaard çalışmayı sabırsızlıkla beklediğini belirten Kewell, "Frank Rijkaard'ı herkes tanıyor. Atak futbolunu seviyor ve bu konuda da Barcelona'da çok başarılı oldu. Aynı sistemi G.Saray'a da getireceğinden eminim. Yeni sezonda onunla çalışmak için gerçekten sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak : Sporx.com

Güzel Teşekkürler Frank Rijkaard' Bakalım Takımı Nasıl uçurcak

Umarım Galatasaray da kalıcı olur, sistem için en az 2 sene lazım, umarım sabırlı davranırlar da zevkli derbiler izleriz..

ben halâ Rijkaard ı nasıl aldılar ona şaşırıyorum :saskin

Herkes Rahat OLsun En Kötüsünü Zaten Bu Sene Gördük Daha Ne Kadar Kötü OLabiLir Ki Bence Herşey GaLatasaray İçin GüzeL oLacak Rahat OLun =)

Ben iyi olacağına inanıyorum, hocanın kalitesi belli, oyuncular da yeni hocadan oldukça memnun kaldılar. Lincoln bile Rijkaard'ı duyunca çark etmeye başladı.

Herkes bu hocanın ne kadar kaliteli olduğunu bildiği için bu sefer daha sabırlı olacağımızdan eminim. Ayrıca Kewell'ın bu hocayla coşacağına da eminim.. :durdurun

Eminim rijkaard da kewell la çalışmak için sabırsızlanıyordur sen bu yıl antremansız bunları yaptınsa ben seneye düşünemiyorum kewell'ı

Geri