Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu s2emu nunun softcam keyinin gücelini nerden bulabliriz heryerde mach1 in yayınladığı var ondada vatandaş türk olduğu için korkuyor herhalde dt yi çıkartmış
vestel dvb 5000 xci bundanda bahsedermisiniz arkadaşlar garip bir acemi kullanıcıyım bir full-x sınırsızım var o kadar banada yazık bir acemi kullanıcı için elle girilir bişiler tarif etmenizi istirham ediyorum...
Arkadaşlar multivizyon,spice platinium,fullx gibi biçok kanal açılıyordu ancak heralde keyleri değişti ki açılmıyor.Lütfen enkısa zamanda biri versin su keyleri yaa üfff aradm ama bulamadım ben.Kolay gelsin.
walla kardeş sen harbi hacker olmuşsun. keşke bende senin gibi bu işleri becerebilsem. bi tane ss2 aldık progdvb indirdik softcami güncellersek hotbirddeki bütün şifrelileri çözeriz dedik ( canal + , hallmark vb) ne gezer abi. tık yok . güncellesek bile . Bide bu verdiğin yukarıdaki şifreleri ben plugin de nereye yazıcam. hiç bişeyi beceremiyok bu progdvbde. kumanda desn onuda beceremedik. yanlış anlama bu salakta hiç bilgisayar bilmiyomu diye ama gösterilen kılavuzlar bile hikaye.