devil_may
New member
- Reaction score
- 0
içinde bulunduğumuz zaman zor bilmiyorum her kez laikliği savunuyor tamam din ve devlet işlei ayrılsın dedik ama hepimiz dinsiz olalık demedikki bana göre inancı olmayan kişinin fikri özgürlüğü kurallarıda olmaz isterseniz birde şunu düşünün ekonomi tam iyi süper havası vardı bir anda birileri borç tabloları çıkarmaya başladı hemen ardından laikliğe saldırı dediler o nun daha öncesinde terör başladı ve bütün medya bir anda felaket senaryosu yazmaya başladı ve bir anda biri çıktı dediki darbe çok güzel bir şey daha önce menderes asıldı ve çok güzel bir cumhuriyet dönemi başladı önce bize darbeyi sevdirmeye çalıştı sonra biri hükümeti 6 yıldır ülkede iyi bir istikrar olduğu halde her seferinde eleştirenler bu kez medya yoluyla işi daha ilerletti size bir örenek veriyorum sözlerimi sakın yanlış anlamayın
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve
barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar"
der. Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar: "Selam, ne yapiyorsunuz?"
Hitler cevaplar: "3. Dünya savasini planliyoruz." Adam sorar.
"Gerçekten mi? Neler olacak?" Hitler:"Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir
bisiklet tamircisini öldürecegiz" der. Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi
mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14
milyon yahudiyi takmayacagini söylemistim!"
anlatmak istediğim biz 80 milyon insanız hepimizin kuralları kaideleri bağlı olduğumuz ailelerimiz siyasi ve ekonomik görüşlerimiz var neden bir kişi özgürlük olarak gördüğü bir şeyi yasaklanıyor bunu hala anlatalabilen biri yok ve biri mutlaka ben atatürkçü düşüncem var başını örten yaşamasın diyorsanız o ayrı ve son cümlem biz bu ülkeyi kurarken 5 milyon insandık bu cumhuriyet tek başına kurulmadı bizim atalarımız dedelerimiz bu savaşı verirken laiklik yoktu bu uğurda öldüğündede yoktu görüşünüzün ne olduğunu bilmem ama hayatınızda tek düşünceniz mutlu bir dünya olsun esenle kalın
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadirlar. Bir adam içeri girer ve
barmene bunlar Hitler ve Stalin degil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar"
der. Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar: "Selam, ne yapiyorsunuz?"
Hitler cevaplar: "3. Dünya savasini planliyoruz." Adam sorar.
"Gerçekten mi? Neler olacak?" Hitler:"Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir
bisiklet tamircisini öldürecegiz" der. Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi
mi???!" Hitler Stalin'e döner ve der ki: "Gördün mü, sana kimsenin 14
milyon yahudiyi takmayacagini söylemistim!"
anlatmak istediğim biz 80 milyon insanız hepimizin kuralları kaideleri bağlı olduğumuz ailelerimiz siyasi ve ekonomik görüşlerimiz var neden bir kişi özgürlük olarak gördüğü bir şeyi yasaklanıyor bunu hala anlatalabilen biri yok ve biri mutlaka ben atatürkçü düşüncem var başını örten yaşamasın diyorsanız o ayrı ve son cümlem biz bu ülkeyi kurarken 5 milyon insandık bu cumhuriyet tek başına kurulmadı bizim atalarımız dedelerimiz bu savaşı verirken laiklik yoktu bu uğurda öldüğündede yoktu görüşünüzün ne olduğunu bilmem ama hayatınızda tek düşünceniz mutlu bir dünya olsun esenle kalın