Güncel'e Adaylığımı Koyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mephisto

R€B€L
Reaction score
0
Bir yanda uçan dünya, bir yanda ortaçağda, sen ner
HH in yoğun bölümlerinden biri olarak tabir edilebilicek olan GÜNCEL e 1 modun az gelebiliceğini düşünüyorum.bunun icin oraya modluk adaylığımı koyuyorum
Chief kardeşim görevini bıraktı.İspiyoncu abiyede ben yardımcı olabilicegimi düşünüyorum.
online sürem boş olduğum günlerde sabah 11-12 gece 3-4 ü buluyor =) tabi sırf online olmakta fayda sağlanmaz ama diğer yönlerlede oraya yarar sağlarım,sağladım,sağlıyacağım.Zaten uzun zamandan beride HH deim birden o bölüme yüklenmedim ama geniş olarak düşünülürse faydalarım gözükebilir.Bunun yanında zaten şuanda ANKET bölümüne modum bunla GÜNCEL aynı kefeye konulabilecek,birbiriyle alakalı bölümler.
bunun icin olumlu(+) veya olumsuz(-) görüş ve önerilerinizi bekliyorum iyi yada kötü
yorumlarınız icin şimdiden teşekkürler

:hhman:​

İki bölümünde altından kalkabileceğini düşünüyorum..Bu yüsden +2276

arkadaslar önce sunu belirteyim modluu ben bıraktım yani her hangi bir sebebten alınmıs değil normal user gibi dolasmak için su an eğer yönetim uygun görürse geri dönmeye hazırım ve konu kapatılsın dicektim fakat konunun açık kalmasını rica ediorum yönetici arkadaslardan

yönetimden önce bölümüm le ilgilenen arkadaslar ve ya forumdan beni tanıyan lar eksiklerimi yeterli olup olmadıımı ve hala bölümümüm basında olmamı istiolar mı orası daha bi önemli o yüzden yen bi adaylık gibi düsünüp hak edip hak etmediğimi bu konuda oylarlar ve yorumlarını yazarlarsa daha bi sevinrim ....

Chief abi böle demişti ben
onun gelmesini isterim -

Lazish Kardeşime Katılıyorum Öncelikle Oyum cHİEF E
Ama kendisi kabul etmezse senin de altından kalkabileceğine inanıyorum +++

arkadaslar önce sunu belirteyim modluu ben bıraktım yani her hangi bir sebebten alınmıs değil normal user gibi dolasmak için su an eğer yönetim uygun görürse geri dönmeye hazırım ve konu kapatılsın dicektim fakat konunun açık kalmasını rica ediorum yönetici arkadaslardan

yönetimden önce bölümüm le ilgilenen arkadaslar ve ya forumdan beni tanıyan lar eksiklerimi yeterli olup olmadıımı ve hala bölümümüm basında olmamı istiolar mı orası daha bi önemli o yüzden yen bi adaylık gibi düsünüp hak edip hak etmediğimi bu konuda oylarlar ve yorumlarını yazarlarsa daha bi sevinrim ....
Chief geri Dönmek İstediğini belirtmiş Umarım ki Dönecek Onun İçin Şimdilik -1 Ama Chief Geri Dönmezse Tabiki +1

o böüme Chief ve İspiyoncu yeter bence 3. mod gereksiz , lakin Her Telden bölümünde sana ihtiyaç olabilir...

uzunefe orda şuanda chief yok tamamen okuyamadın sanırım ilk başı =)
onun icin koydum adaylığımı yani ama tekrardan söleiim ben
CHİEF in geri dönme gibi bi düşüncesi warsa tereddütsüz isteğimi geri cekicem
cünkü o daha cok hakeder benden.
neyse iii okumaya bakın siz kendi konumada cok msj atmak istemiorum attırmayın ;)

kardeşim
seni severim hh deki saygılı cana yakın kardeşlerimden birisin,
görevinide layıkıyla yapacağını düşünüyorum

CHİEF 'in
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=125272&page=2
yazdığı tekrar aday olma isteği kilitlendi,
sanırım
yönetim geri görevine iade etmeyecek,
tabiki CHİEF görevini layıkıyla yapan bir kardeşimizdi,
şuanda güncel çok boşta kaldı
saygılarımla

R€B€L' Alıntı:
CHİEF in geri dönme gibi bi düşüncesi warsa tereddütsüz isteğimi geri cekicem

eĞer geri dönmesSe ve ihtiyaÇ varSa+1 ki; geri dönerSe isteğini geRi çevirecekmişsin karar yönetime ve sana kaLmış..

görevi hak eden herkese + derim sende hak ediyorsan +1903

Rebel ardksim sende ii birisin ve bu gorevi ustelenebilecegini biliorum ve her zmn destek veririm sana. Fakat o bolume CHİEF geri doncekse benim oyun onun donmesi yonunde olcak. Kendisinin ole bi istegi yoksa ve geri donmem diorsa sanada her zmn ++ derim. ii forumlar

karizma_5' Alıntı:
kardeşim
seni severim hh deki saygılı cana yakın kardeşlerimden birisin,
görevinide layıkıyla yapacağını düşünüyorum

CHİEF 'in
http://www.hackhell.com/showthread.php?t=125272&page=2
yazdığı tekrar aday olma isteği kilitlendi,
sanırım
yönetim geri görevine iade etmeyecek,
tabiki CHİEF görevini layıkıyla yapan bir kardeşimizdi,
şuanda güncel çok boşta kaldı
saygılarımla

1-konuyu kapayan arkadaşımız hocus..
sen onun o konuyu kapamasından bu anlamı nasıl çıkardın anlamadım
2-hocus o konuyu kapamış bence biraz ters olmuş Chief eski ve önemli bir insandı sitemiz adına bende dahil kkimse o kounuy kitleyemezdi kitlenmiş o konunun amacı üyelerin yorunlarını almaktı.
3-rebel yangından mal kaçırır giby aday olmana şaşırdım.Biraz bekleseydin keşqe
4- Kimin düşecegi,kimin gelecegi şu durumda belli değil..
5-kimse bilip bilmeden atıp tutmasın..

kapat o zaman konuyu gencooo
acıkca söledim ben chief gelirse cekilcem die ama okuyamadın demek ki!!
o konu hakkında bilgim yoktu daha yeni yeni ögreniorum
adam gibi söledik burda CHİEF hala öle düşünüosa ben cekilecem diee demi
nese boşwer yangından mal kacırdııımzı yok bizim
wazgecirebildin kararımdan
cok yanlış tanımışsın beni bu kadar söleiim sana
kapatmanı istiorum
tşk ederim herkese

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri