Güncel'e Adaylığımı Koyuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura baqma rebel bi an sinir oldum.. (sana da deildi sinirim)
konu tekrardan açılmıştır
haqqında hayırlısı.

önemli olan eksiklerimizi kapatabilmek...neyse hayırlısı olsun eger kaldırırım diyorsan neden olmasın ama...

şimdi arkadaslar öncelikle görüşleriniz ve onurlandırdığınız için teşekkür ederim

Rebel i de severim sayarım ki kendiside bilir

tartışmanın gereği yok bunları gördükçe inanın üzülen ben olurum geri dönme ihtimalim var ama daha yönetimle konusmadım ama kesin bi şey değil

adaylığa gelince Rebel zaten modsun baska yerde mod olma isteğin tabiki hakkın benim geri dönüp dönmemem önemli değil ama orda yeni bi yüz daha ii olur die düşünüorum senden çok çok daha fazla o bölümle ilgilenen arkadaslar var onlar kendilerini biliyor adaylıklarını koymalarını söyledim benim geri dönme ihtimalim bildikleri için kabul etmediler yani demek istediğim hani yeni bir yüz sence daha ii olmaz mı o yüzden - ve ya + yorum yapmıyorum ...

İlk etapta Chief derim..ama herhangi bir sonuc cıkmassa senin bu zor bölümün altından kalkacağına inanıyorum...

edit: Ben artık foruma bişeyler katmak için canla başla uğraşan yeni arkadaşlarada şans verilmesinden yanayım aslında,Chief'in dediği gibi yeni yüzler gerekli bence...Bu arkadaşlarımızı değerlendirmek lazım...

şuanda ciddi anlamda kapanmasını istiorum
görüldüüü gibi herkes benden önce chief i desteklior bende dahil
bu durumda yönetim bunu bi degerlendirmesini yapar
egerki CHİEF kardeşime NET bi şekilde hayır denilirse oylamaya dewam ederiz
benim amacım CHİEF in önüne gecmek diil
sadece burda olduumuz belli olsun diedi amac HH in ihtayaclarını elimden geldiiince karşılamaktı

Ben herkese birşey söylemek istiyorum,o kadar saygılı ve iyi niyetli arkadaşlarımız varki HH'in değerini ve üyelerinin hemen hepsinin çok değerli arkadaşlar olduğunu birkez daha anladım...Saygı..Sevgi...Anlayış...Sizlerdende bunu beklerdim...Rebel ve Chief,olgunluğunuz için ikinizede teşekkür ederim...

şimdilik kapatıyorum o zaman konuyu

bazı şeyler netleşene kadar kapanmasını istemiş Rebel. hersey için hayırlısı olur insallah

iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri