Güven Nedir?

Güven Nedir Sizce?

• Güven Kayıtsız Teslimiyettir...

Kullanılan: 4 15.4%
  • Güven Düşünmeden "evet" Demektir...

Kullanılan: 11 42.3%
  • Güven Sorgulamada Torpil Geçmektir...

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güven Tüm Savunma Hatlarının Ardına Geçiş Biletidir...

Kullanılan: 0 0.0%
  • Güven En Derinlere Açılan Kapıdır...

Kullanılan: 2 7.7%
  • Güven İnsan Sistemindeki En Bariz Açıktır...

Kullanılan: 9 34.6%

• Kullanılan toplam oy
    26

ShitDeath

New member
Reaction score
0
Hangi seçeneği neden seçtiğinizi yazarsanız memnun olucam....
Ayrıca Burda olmayan bir cevabınız varsa ekleyin lütfen....

demektir, etmektir kelimelerinde -ebilmektir ekini koysaydın daha anlamlı olurdu< Neyse benim tercihim sonuncusu...

güven düşünmeden evet demektir.. asıl önemli olan bu güvenin yıkılmasıdır.. asıl sorun işte budur..

son şık bana uyar!!nedeni diğer şıkların beni bu şıkka mecburen götürmesi çünkü ilk 5 şıkkın 5i de aynı anlamda sayılır!!

Güven karşındaki kişinin yapabileceği şeyi desteklemektir . Sadece evet demek yetmez bence ona güvende aşılamak lazım .
Bir teknik direktör oyuncularına güvenir ama onları sonuna kadar destekler .
Maçı kazanmaları için elinden gelen herşeylerini ortaya koymaları için onlara güç verir .

Güven insan sistemindeki en bariz açıktır çünkü hiç bir insan güvenini hakedemez yani güvenilir değildir güvenmeye dur anında sırtından bıçaklar

bence Güven En Derinlere Açılan Kapıdır.o kapılar açılır ama içinden geçilirmi bilemem

güven hiç düşünmeden karşısındaki insana evet diyebilmektir... tabiki

aslında bir şık daha var güven için söyleyebilinen : güven insanın karşısındaki insana vermiş olduğu en sıcak iletişimin ta kendisidir... güven olmazsa dostlukta olmaz sevgide..

Güven Kayıtsız Teslimiyettir...

Bence Güven Düşünmeden "evet" Demektir.......

Bence güven insanın en büyük açıklarından biridir çünkü mutlaka bunu istismar edecek biri vardır.Ama güvenilcek insan da yok değildir.

guven yalnizliktir..

aslında güven çok güzel bişeydir ama gerçekten sağlam kişilere duyduğun güven! İnsana mutluluk verir, güç verirr! Ama bu devirde bence "Güven İnsan Sistemindeki En Bariz Açıktır... " çünkü %70-80 bu amacı düşünüoo! %100 güveni akrabalarıma bile değil sadece anne-babama duyarım! Devir maalesef böle :(

sana tek ihanet etmeyendir yalnizlik

O 5 harfli kelime.
Kurulması bir bina, bozulması ise bir depremdir.
(Binayı nasıl yaparsınız?
Onu nasıl yıkarsınız.)
Ama temelleri sağlam atmalısınız.
Sonra da rahatça üzerinde yatmalısınız.
(Yaw bu 5 etti şair mi oldum acaba...)

Geri