Güvenlik kodu kırma!!!

Thegodfather.06

LeGeNDs oF GoDFaTHeR
Reaction score
0
arkadaşlar,bende 680 var,telefonun güvenlik kodunu değiştirdim,tuşlar kilitlendikten sonra kodu istedi,bende sonradan kodu girdim kabul etmedi,en sonunda şarjım bitti,teli kapattım,sorna bi daha ne zaman açsam,güvenlik kodunu soruyordu,güvenlik kodunu girmeden telefonu açamıyorum......:D:D:D:D:D
ama bu program sayesinde kilidi kırabildim:
http://www.easy-share.com/1907918990/şifre kırıcı___by burak.rar
arkadaşlar programı indirdikten sonra,telefon açık kilit girilmeyi beklerken,telefonun hafıza kartını pcye takın:
daha sonra,gizli klasörleri gösterme işlemini uygulayın,daha sonra,dosyayı:::::(hafıza kartındaki)system/regcos adlı klasöre atın,ve hafıza kartını telefon açıkken takın,daha sonra telefonun ekranında arkada yazılar çıkacak orda telefonun güvenlik parolası yazacak onu girdikten sonra,telefon açılacaktır.....

ÖNEMLİ NOT:BU İŞLEM BİTTİKTEN SONRA,BU DOSYAYI HAFIZA KARTINIZDAN KALDIRIN......YOKSA TELEFON ŞİFRE TUTMAZ....

******ARKADAŞLAR BENDEKİ PROGRAMI BULAMADIĞIM İÇİN ONA BENZER Bİ PROGRAM BULDUM****ONU UPLOAD ETTİM İŞİNİZE YARAYACAKTIR EMİNİM****

arkadaşlar benim telefonum 6680 de çalıştı bakın tayfun arkadaşımızında dediği gibi n70dede çalışmış..symbian telefonların çoğunda çalışıyor herhalde..

paylasim için tesekkürler arkadasim ama linkde sorun var incelersen sevinirim

Geri