güvenlik programları

garip82

New member
Reaction score
0
arkadaşlar bende zonealarm pro, zonealarm internet securty suite, kaspersky antivirüs, kaspersky internet securty, spy sweeper, spware doctor ve spy s&d programları var ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. hangi programları kurmamı tavsiye edersiniz. mesela

zonealarm pro+kaspersky antivirüs+spy sweeper
yada
zonealarm pro+kaspersk internet securty+spyware doctor
yada sadece
zonealarm internet securty suite.. gibi.

nasıl bi kombinasyon önerirsiniz

ii bir sistemin varsa zonealarm pro + kasper + spyware doctor kurabilirsin ama 3 ü birlikte çok kastırır. bence onun yerine kaspersky internet security kur + adaware tarzı bir pro kur yeterli olur sanırım..

ii bir sistemin varsa zonealarm pro + kasper + spyware doctor kurabilirsin ama 3 ü birlikte çok kastırır. bence onun yerine kaspersky internet security kur + adaware tarzı bir pro kur yeterli olur sanırım..

sistem iyi sayılır. fazla kasma yapmıyor. çok da sorun değil ben güvenliğimi sağlayım başım ağrımasın istiyorum internette.
yalnız
zonealarm pro+kasper demişşin bu antivir mi internet security mi. (kiv mi Kav mı)

ben şahsen normal bir kullanıcının yalnızca bir antivirüs veya internet security programıyla yetinebileceği kanısındayım..

trojanlarla keyloggerlarla uğraşmıyorsan, öyle hatırı sayılır bir düşmanın da yoksa, bi de öyle çok çok önemli gizli bilgilerin yoksa makinanda, bikaç ruh hastası lamer bozuntusunun tehditi hariç pek bir zarar göreceğin kanısında değilim..

ben şahsen normal bir kullanıcının yalnızca bir antivirüs veya internet security programıyla yetinebileceği kanısındayım..

trojanlarla keyloggerlarla uğraşmıyorsan, öyle hatırı sayılır bir düşmanın da yoksa, bi de öyle çok çok önemli gizli bilgilerin yoksa makinanda, bikaç ruh hastası lamer bozuntusunun tehditi hariç pek bir zarar göreceğin kanısında değilim..

Teşekkürler Turk_Hard. Ben de sorunun cevabını merak ediyordum :melek Kaspersky Internet Security yüklü, yeterli olmasına sevindim.

ilgine çok teşekkür ederim. anladığıma göre kötücül yazılımlara (malvare) karşı öyle extra bi programa gerek yok. kaspersky internet securty zararsız bi ev kullanıcısı için yeterli oluyor.

:biggrin

malware'ler zaten internetten bulaşacaktır, bunlar cd'den usb'den gelmezler, oradan gelenler virüs olur trojan olur..

internet bağlantısı korumaya alındığı taktirde malware'lere karşı da bi koruma alınmış olur, diğerleri için de antivirüsler yeterli olacaktır zaten..

malware'ler zaten internetten bulaşacaktır, bunlar cd'den usb'den gelmezler, oradan gelenler virüs olur trojan olur..

internet bağlantısı korumaya alındığı taktirde malware'lere karşı da bi koruma alınmış olur, diğerleri için de antivirüsler yeterli olacaktır zaten..

teşekkürler. biraz olsun rahatladım. kötü bir internet geçmişinden sonra güvenlik konusu sıkıntı olmuştu. kasper internet securty işimi görür.

çok sağol...

Kaspersky Internet Security KuLLanmak yerine,
Kaspersky Antivirus + ZoneAlarm FirewaLL kuLLanmak daha avantajLı oLur diye düşünüyorum...
Neden? derseniz;
GüvenLik programLarı testinde KIS ( Kaspersky Internet Security) 'nin firewaLL'unun saLdırı esnasında çöktüğü yazıyordu...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=399543
Bi de şurayı inceLeyin =)

Kaspersky Internet Security KuLLanmak yerine,
Kaspersky Antivirus + ZoneAlarm FirewaLL kuLLanmak daha avantajLı oLur diye düşünüyorum...
Neden? derseniz;
GüvenLik programLarı testinde KIS ( Kaspersky Internet Security) 'nin firewaLL'unun saLdırı esnasında çöktüğü yazıyordu...

http://www.hackhell.com/showthread.php?t=399543
Bi de şurayı inceLeyin =)

bunuda dikkate almakta fayda var. teşekkür ederim

Zone alarm,nod32 smart security ve spyware doctor ıle bence..pc ye kolay kolay gırılmez..

Geri