Güvensiz ağlarda "sınırlı erişim" problemi

corix

New member
Reaction score
0
Arkadaşlar, laptopum civardaki güvensiz ağları görüyor fakat bağlanmak istediğimde, yaklaşık bir haftadır "sınırlı erişim "uyarısı veriyor dolayısıyla bağlanmıyor. İnternette bununla ilgili birkaç şey buldum ama net bir çözüm yolu yada sorunun nerden kaynaklandıgı anlatılmamış. Bana yardım edebilir misiniz?? En azından, durduk yere neden böyle bir problem oluştu kaynağını öğrenebilsem..

baglanti durumu sinirli demesinin bir sebebide baglantinin zayif olmasidir,eger baglanti zayifsa aga baglanir fakat veri alamazsiniz, daha kuvvetli ceken bir yer bulup deneyin

Teşekkür ederim fakat sorunum bağlantının zayıflığı ile ilgili değil. Çünkü farklı noktalarda bulunan farklı güvensiz ağların hiç biri artık bağlanamıyor. Hepsinde, aniden oluşan bir sınırlılık durumu var. Bu da benim bilgisayarımdan kaynaklı bir durum olduğunu göstermekte. Ama nedir o durum, bir ayar değişikliği gibi birşey gerekiyor olabilir yada sıfırlama gibi bir durum ama nasıl yapılır o da ayrı. Artı sorun çözümü o mu o da muamma.

Geri