G Data TotalCare 2011 FinaL FuLL | İngilizce | Tek Link

• Konbuyu başlatan WoLF
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
W

WoLF

Guest
GDTC2011_EN_Webshop_Detail_RGB.jpg

G Data Total Care programı bir güvenlik yazılımdan isteyebileceğiniz her şeyi size sunan, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolay kullanım imkanı tanıyan başarılı bir Tam Sistem Koruma yazılımıdır.

Özellikleri:
# Virüs tarama özelliği
# Güvenlik Duvarı özelliği
# Spam e-postaları denetleme ve engelleme
# E-posta programları ile entegre çalışma
# Giden ve gelen e-postaları kontrol etme
# Anlık mesajlaşma programlarını destekleyerek bu yolla gelebilecek zararlılardan sizi uzak tutma
# Bankacılık işlemlerinde bilgilerinizi zararlı yazılımlardan koruma
# İnternet üzerinden alışveriş yaparken bilgilerinizi koruma
# Bilgisayar korsanlarının saldırılarından bilgisayarınızı koruma
# Çocuk koruması ile çocukları internetten gelebilecek zararlı içerikten koruma
# Veri kurtarma özelliği
# Veri yedekleme özelliği
# Otomatik güncelleştirme özelliği
# Programın ve işlemcinin kullanım detaylarını grafiksel olarak gösterme
# Seçilen bölümleri (başlangıç öğeleri, bellek, sürücüler, dosya ve klasörler, taşınabilir cihazlar) veya tüm sistemi tarama
# Zamanlama özelliği ile belirlenen zamanlarda tarama yapma
# WhiteList (güvenli-beyaz liste) oluşturarak kontrol edilmesini istemediğiniz siteleri devre dışı bırakma
# Güvenlik seviyesini belirleme
# Ağ desteği ile ağ üzerinden alınan dosyaları kontrol etme
# Saldırılar hakkında detaylı rapor sunma
# Spam denetlemesi ile ilgili detaylı rapor sunma
# Güvenlik duvarı ve tarama için detaylı profiller oluşturabilme
# Kısayollar ve geçici dosyaları belirlenen süreler sonunda otomatik olarak temizle
# Detaylı yedekleme özellikleri (resim, müzik, film, döküman, diğer türler)
# Yedekleme konumunu seçebilme ve görev zamanlayarak otomatik yedekleme yapma

Not:program G Data Antivirus ve G Data Internet Security programlarının tüm özelliklerini kapsamakla farklı özellikleri de bünyesinde bulundurmaktadır.

swqwra.jpg

MEGAUPLOAD - The leading online storage and file delivery service

İçinde 2011 içinde çalışan trial reset mevcuttur.Antivirüsün dili ingilizcedir...

usta ne zaman baksam gecıcı olarak kullanım dısı dıyor :S

sen sadece sana zahmet olcak ama patch upload edebılırmısın ?

sen sadece sana zahmet olcak ama patch upload edebılırmısın ?

yalnız şunu söliyim üst üste cevap yazma farkedilirsen ban bile yiyebilirsin.

arada öle oluyo kullanım dışı diyo.mediafire a upload edicem alternatif olarakda.benim net 1mpbps olduğundan upload lar çok uzun sürüyo.

imzama bak orada antivirüs konusuna gir herhangi bi mediafire linkine tıkla mediafire da cracks vs yazar orada gdata trial reset i mevcut...

saol kolay gelsin
Usta bı sorum daha olucak bu patch calıstıgına daır bı belge varmı elınde aynısını ben cok ii hatırlıyom denedım olmadı :(

saol kolay gelsin
Usta bı sorum daha olucak bu patch calıstıgına daır bı belge varmı elınde aynısını ben cok ii hatırlıyom denedım olmadı :(

hocam beni tanıyosan yalan atmadığımı bilirsin.

ben aviraya döndüm tekrar ama kardeşimin pc de gdata antivirüs 2011 var.ondan gayet güzel çalışıyo trial reset.

sen muhtemelen trial reset te automated yaptın orada manual yapıcaksın.

automated olan 2011 bırak 2009 ve 2010 dahi işe yaramıyor...

yok orasını bılıyom yalan atmadıgınada bılıyom ama ben betasında denedıgımde ıse yaramamısdı sakın yanlıs anlama o ustekı sozumu sana karsı her hangıbı bır dusuncem yokdu tsk ederım usta su web protection hatası duzeltımısmı sag altta cıkan kısmı hep de:D soru soruyoz ama

yok orasını bılıyom yalan atmadıgınada bılıyom ama ben betasında denedıgımde ıse yaramamısdı sakın yanlıs anlama o ustekı sozumu sana karsı her hangıbı bır dusuncem yokdu tsk ederım usta su web protection hatası duzeltımısmı sag altta cıkan kısmı hep de:D soru soruyoz ama

eğer kotalı değil isen gdata 2011 i indir bi yerden sonra trial reset i yap.

dediğim gibi beta da çalışmayabilir çünkü bitmemiş,daha geliştirilecek olan programda denemişsin.

final de bi sorun yok.2010 daki gibi trial reset sorunsuz çalışıyo.

webguard da video izlerken sağ alt köşede çıkan uyarı artık çıkmıyo.

video larda ise bi takılma yavaşlama görmedim henüz.

soru sorucaksın tabi.programı upload edip konuyu açanlara sormucanda kime soracan =)

: ) Eyvallah saol indirip kurup deneyelım usta:D saten bugun gunuzu basımdan bela gıtmedı bıos pılınden dolayı full mavı ekran hatası verıp verıp durdu aldım bıtane yenı degıstım format attım pc kendıne geldı :D

Paylaşım için teşekkürler programı herkese tavsiye ederim çok güzel bir antivirüs.

defalarca denedim ama olmadı mail adresi yanlış diyor anladığım kadarıyla trial resette mi sorun var bendemi (sanırım bende ) anlamadım

defalarca denedim ama olmadı mail adresi yanlış diyor anladığım kadarıyla trial resette mi sorun var bendemi (sanırım bende ) anlamadım

arkadaşlar ben daha önce iki pc de denemiştim olmuştu fakat şimdi kullanan arkadaşlar işe yaramadığını sölüyolar.

gdata önlem almış olabilir.eğer öle ise yenisini beklemek gerekicek trial resetin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri