G.Saray 1-1 Kayseri [TSL 19. Haftası - Tek BaşLık]

by.erce

New member
Reaction score
0
3808_B_taraftar010.jpg

Galatasaray'ın, Turkcell Süper Lig'de Kayserispor ile 7 Şubat Cumartesi günü yapacağı maçın biletleri satışa sunuldu. Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmanın biletleri, saat 10.00'dan itibaren tüm Biletix gişelerinde satışa çıkarıldı.

Maçın bilet fiyatları şöyle:

Numaralı Grup 1: 200 TL

Numaralı Grup 2: 150 TL

Kapalı Alt Grup 1: 200 TL

Kapalı Alt Grup 2: 150 TL

Yeni Açık Alt: 30 TL

Yeni Açık Üst: 30 TL

Eski Açık: 30 YTL

AA

şu biletleri bi 30 dan aşağı düşürmediler

edit_erce : Küfür yasak dikkatLi oLaLım Lütfen..!

Puan kaybına tahammül yok!

Kayserispor'u ağırlayacak olan Galatasaray, taraftarı önünde kazanmayı hedefliyor.

126483.jpg

Fortis Türkiye Kupası'na çeyrek finalde Sivasspor'a elenerek veda eden sarı-kırmızılı takım, Kayserispor karşısında galip gelerek şampiyonluk yarışında yeni puan kaybı yaşamamayı ve yeniden moral bulmayı istiyor.

Galatasaray'da Kayserispor maçı öncesi Hasan Şaş, Murat, Uğur ve Serkan Çalık'ın sakatlıkları devam ederken, durumları henüz netlik kazanmayan çok sayıda oyuncunun bulunması da teknik heyeti sıkıntıya soktu.

Dün yapılan çalışmaya katılamayan Meira ve Barış'ın yanı sıra, fizyoterapistler eşliğinde çalışan Baros, Nonda, Lincoln, Kewell, Aydın ve Sabri'nin durumlarının bugün yapılacak son çalışmanın ardından belli olacağı bildirildi. Ayrıca, geçirdiği gribal enfeksiyon nedeniyle dün dinlendirilen Arda'nın durumu da henüz netlik kazanmadı.

Ali Sami Yen Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak Galatasaray-Kayserispor maçını hakem Selçuk Dereli yönetecek.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ!

*De Sanctis, Sabri, Emre Aşık, Servet, Hakan Balta, Arda, Barış, Ayhan, Mehmet Topal, Lincoln, Baros

KaynaK

lincoln atıldı... baros sarı gördü... selçuk dereli çıldırdı... herkese sarı çıkarıyo.. gs 1-0 önde.. maç karmançorman oldu...

taraftar ana arvat kayıyo.. :D du bakalım nasıl biticek bu maç....

Hakem maçı süper yönetiyor.Hatta bu maçtan sonra ŞampiyonLar Ligi finaLi için SeLçuk dereLiye tekLif geLebiLir ((!!!))

bu kadar şerefsiz bi hakem olmaz tamamen kasıtlı yapılan bişey bu hata mata değil selçuk tamamen kasıtlı bi şekilde yapıyo allah belasını versin tribünlerin dediği gibi selçuk gol gol gol...

LincoLn e sorumsuz hareketLerinden doLayı mutLaka ceza veriLmeLi..
Baros'u her zamanki gibi biçiyorLar 'kuraLLar çerçevesinde'
bence Eren'in arkadan ittiği pozisyon penaLtıydı ama hakem kötü yönetmiyor..
oLur o kadar..

taraftardan selçuk dereliye inciler...

selçuk gol gol gol

doğru söyle selçuk ne kadar aldın ne kadar aldın

bu maçı katlettin allah belanı versin...

ŞampiyonLuğa Büyük Darbe Vurdu Bu 2 Puan Kaybı Gerisi Hikaye...

Az Sonra goLLer benden :D
Hayret ediyorum KaLeci nasıL çeLemedi o topu [ dk 90.]
Neyse oLan oLmus 1-1...​

Yazık oLdu 2 Puan'a
AnadoLu TakımLarı Bu Sene Bayağı Emin AdımLarLa iLerLiyor.

galatasarayliyim ama kayseriliyim ne güzel bitti mac :D en güzeli oldu

ben gidemiyom maca sizde gitmeyin :(

KaranLık bu sefer siLdim msjını bidahakine cezaLandırıLırsın. . .
Haberin oLsun. . .

3 haftada 5 puan kaybettik haydi hayırlısı diyorum sadece yalnız böyle

giderse şampiyonluk hayal olur demekten de kendimi niyeyse alamıyorum : ( !!!

kötü oldu bi sirkelenmek gerekiyor bir an önce

2 puanın tek sorumLusu Kayseri gibi bi takım karşısında takımı 60 dk bi kişi eksik oynatan yıLdız topçumuz LincoLn'dür..

Geri