galatasarayın muhtemel rakipleri

Basel + Steaua Bükreş hariç diğer takımların ortak özelliği kupa takımı olmaları ! her ne kadar Anderlecht vb takımları küçük görsekte unutmamalıki kupalara devamlı katılmaları onları farklı kılar ! galatasaray'ında en büyük özelliği ! geçmiş seneleri hatırlayın ! ligde farklıydık ! avrupa'da farklıydık...bu avrupa maçları her ne kadar kalite kupaya baksada birazda gaz işidir tecrübe işidir...bizde onlardan ezilir tarafımız yok ! istemediğim rakipleri saymaya kalksam listeyi kopyalamam lazım ! ama yine de bir ingiliz ya da ispanyol olmaması...artı maalesef çeyrek finalden sonra avrupa'da iş yapamayınca ! seribaşı olamıyoruz...burada tek dileğimizin seribaşı ekiplerin elenmesinden başka bir duamız olamaz....ekstra elenmeleri bize yarar ! biz seribaşı katılabiliriz kuraya...korkuyorum ! demek değil bu yorum sadece gerçekleri görebilmek ....hala transfer biticek ! gün geçtikçe bir sakat haberi neyse hayırlısı....daha nereye kadar vatan millet sakarya gidicez merak ediyorum?

şahsen ben liverpool'un barca'nın gelmesini istiyorum,galatasaray a birşeyler oluyor ii takımlarla oynayınca:saskin S.Moskova yı yenersek sevinmem ama Barcayla berabere bile kalsak sevinirim ,hem mrk ediyrm maçta neler olabilir diye :)

Arkadaşlar Kim Gelirse Gelsin.. Bizim Yenemediğimz Takım Yok, Olamazda.. Listedekilerin Hepsinde Bi Acı Bi Keder Bi üzüntü Bıraktık.. Yine Bırakırız Yine Yaparız... Yeter Ki Galatasaray Ruhu Olsun Oyuncularda..

anderlecht,basel,steau bukres,marsilya ve panaytinakos.bunlardan biri gelirse gerçekten mükemmel olur bizim açımızdan.fiorentina rangers shalke ve juventus bana göre bizle denk takımlar onların gelmesini de isterim ama en çok istediğim ilk başta saydığım 5 takımdan birisi.s.moskovanın gelmesini istemem çünkü rus deplasmanları çok zor oluyor(iklim değişikliklerinden dolayı=geçen sene b.munih zenitten 4 yemişti)arsenal liverpool ve barcelonanın ise gelmesini hiç ama hiiiiiç istemem.bu son cümlemde ne demek istediğimi anlayan anlamıştır :)

Liverpool İngiltere

Barcelona İspanya

Arsenal İngiltere

Juventus İtalya

Bu 4 Takım Harici Kim Gelirse Gelsin...

2.turdan gelebilecek olası takımların dünkü önelemedeki ilk maçları ! gerçi artık gözümüzü kararttık ! kim gelirse gelsin modundayız ama bu 2.turdan gelecek seribaşlarından birisi elenip bize rakibi gelse fena olmaz ! yani !

15cd0rm.jpg

sağolasın allah razı olsun

Geri