Galatasaray 2 - 1 Fenerbahçe [Fortis Türkiye Kupası Maçı] (TEK BAŞLIK)

Kupa yine sahibine geliyor.
tebrik ederim Gs li kardeşlerimi.

gecen gun haberlerde izledim. son istiklal gazimiz rahatsizmiz ve hastaneye kaldirilmis. herkes cok onem veriyor bu insana.bence son kupayi goren fenerlileride bulup bir yerde gozetim altinda tutalim:)))
onlar onemli insanlar, bir tarihe taniklik ediyorlar))))

gecen gun haberlerde izledim. son istiklal gazimiz rahatsizmiz ve hastaneye kaldirilmis. herkes cok onem veriyor bu insana.bence son kupayi goren fenerlileride bulup bir yerde gozetim altinda tutalim:)))
onlar onemli insanlar, bir tarihe taniklik ediyorlar))))

:D:D:D:D tarihe tanıklık hee :durdurun:durdurun:durdurun:durdurun

Liη & Liη;2662521' Alıntı:
Ya arkadaşım Sen daha Sevilla'yı elediğiniz takdirde karşınıza çıkacak olan rakibi bilmiyosun , Kura çekilicek zannediyosun.. Cahiliyet işte Naparsın =)
Ondan sonra Kalkmış Yok Uefa Kupası'na , Fortis'e Dil uzatıyosun, İyice Kedi-Ciğer meselesi yaptınız bu durumu.. Sonuçta Alamıyosunuz işte kabul edin B_A_Ş_A_R_I_S_I_Z_S_I_N_I_Z..

yahu ben kura çekilecek diye biliyorum.rakibin belli olup olmadıgını bilmiyorum.olamaz mı ?bu bir eksiklik mi?bana nerde yazdıgını gösterirsen bende görmüş bilmiş olurum..ben uefa kupasına dil uzatmıyorum.fortise dil uzatıyorum.

O G B M A Y PUAN AV

Beşiktaş 6 2 0 4 4 15 6 -11
Galatasaray 10 4 2 4 17 16 14 +1
Fenerbahçe 9 6 2 1 14 8 20 +6

buna göre mi başarısız yorumunu yapıyorsunuz?tamam başarımızı hazmedemiyor olabilirsiniz ama güncel olan bu başarıyı taktir etmesini bilin..bize dil uzatacagınıza kendi takımınıza bakın

lincon küfür etmedim...

Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören ve Beşiktaş ile hafta sonunda yapılacak karşılaşmada oynayamayacak olan Galatasaraylı Lincoln, Volkan Demirel ile yaşadıkları hakkında, "Volkan'a küfür etmedim" ifadesini kullandı!

Yıldız futbolcu, ilk yarıdaki Beşiktaş maçında da kadro dışı olması nedeniyle forma giyememişti.

Karşılaşmanın son anlarında kaleci Volkan Demirel'le yaşadıkları hakkında kısa bir açıklama yapan Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Lincoln, "Volkan'a küfür etmedim. Gördüğüm sarı kartlardan biri yanlış, diğeri ise doğruydu" dedi.

Kaynak:Ajansspor​
benim yorumum ise söyle Volkan Demirel maçtan sonra yaptığı açıklamada Lincolnun kendisine ana,avrat,soy,sop ve bacı olarak küfür ettiğini söyledi."CNN Türke yaptığı açıklamada Lincolne şerefsiz dedi.

Şimdi Gelelim Gerçeklere :
1) Volkan Lincolnunu ingilizce küfür ettiğini söyledi.Lakin volkanın öyle ingilizcesi fln iyi deil.ayrıca lincoln küfür etcek olsa ingilizce deil almanca veya portekizce eder.Volkanda bunları anlama kapasitesi oldugunu sanmıyorum.

2) Bildiğiniz gibi ingilizcede ana,bacı,soy,sop,avrat gibi küfür kültürü yoktur.yani böyle bir küfür yaratmanız icin oturup düşünmeniz gerekir.yaratıcı olmanız gerekir.nitekim ingilizcede Fu*k'dan başka kelime küfür olarak kullanılmaz.Özellikle Maclarda...

3) Volkan'ın anlattığı olay " bana küfür etti " sonra gidip yanına tekrarlamasını söyledim diyor.Acaba yanlış anlamış olabilirmiyim diye" ve aynı küfürleri tekrarladı diyor...Şimdi Maçı açın Lincoln ağzını 2 veya 3 saniye oynatıyor.yani 2-3 saniyelik bi diyalog oluyor... 2-3 saniyede hangi insan oglu soy,sop,bacı,avrat,ana,kız arkadaş ve de ingilizce olarak yan yana getirip cümle kurabilir ?

4) Lincoln ağız okuma yöntemini bilenler söylediklerini az da olsa anlayabilirler.Ancak şu kesindir ki lincoln orda ingilizce kullanmıyor.10 defa izledim orda lincoln ingilizce kelime kullanmıyor.Nitekim barış özbek almanca konuşarak sakinleştirmeye calışıyor o sırada.

5) Burdan da anlaşıldığı gibi Lincoln küfür fln etmemiştir.Böyle bir küfürede ihtiyacı yoktur.Volkan demirel yediği golü hazmedemediği icin bu tür yalanlara başvurmuştur.sonucta türk oldugu icin halkın desteğini arkasına almaya calışmaktadır.Açın maçı tekrar ağız okuma yöntemiyle lincolnun söylediklerine bakın..

6) Eğer Volkan Demirel birazcık delikanlıyım diyorsa çıkar televizyona gerçekleri anltır.Şundan emin olabilirsiniz.Volkan Demirel yalan söylüyor.Ve o attığı tekmenin hesabını bir gün sorarlar onada.Bir erkeği kasıklarına tekme atmak neymiş bir gün gösterirler onada.Terbiyesiz Herif! bide milli takım kalecisi olacan​

doğru doğru volkan şizofren.gaipten sesler duyuyor..küfür ettiğini söylüyor lincolnün.lincoln küfü bile bilmez sütten cıkmıs ak kaşıktır.kendine göre degerlendirme yapmışsın da yok ingilizce bilmiyor,yok 2-3 saniyede o kadr küfür edilmez.herşey olur arkadasım sana 1 saniyerlik küfür ederler çıldırırsın.volkan senede 10tane üst düzey avrupa macına cıkan bir futbolcu sen onunla mı yaşıyorsun da ing bilmediğini iddaa ediyorsun.bizim oyuncuların hatası böyle bizans oyunlarına gelmeleri.zamanla bu oyunlara alışacaklar artık yapacak birşey yok..

Lincoln kufur etmedı dıyenlere

‘Kesinlikle küfür etmedim’
Galatasaray formasıyla ilk derbisini oynayan Brezilyalı oyuncuya yönetim tarafından konuşma yasağı getirilirken, Sambacı, “Kesinlikle küfür etmedim. Yanımda takım arkadaşım Barış vardı” açıklamasını yaptı. Lincoln küfür etmediğini savunurken, takım arkadaşı Barış Özbek, maçtan sonra soruları yanıtlarken, bu konuyla ilgili, “Lincoln’ün yanındaydım. Volkan abi topu vermedi. Sonra da sinirlerine hakim olamadı. Lincoln, annesine küfür etmedi” dedi. “Pekii, nasıl küfür etti?” sorusuna ise ilginç bir yanıt verdi: “Anasına küfür etmediğini söylüyorum sadece...”

artık cıkıpta bu herıfı kollamayın tek kelıme dıoym o pozısyonda mehmet ıle yasın tutmasaydılar volakanı lincolun futbol hayatını bıtırırdı

kaynak fanatık ve tvlerrrrr....

küfür etmiş mi anlamadım ama çok konuşulacak bir maç olşcak uzun zaman

adam ana harıc kesın onuda solemıstır kufur edıyo bunu arkadası bıle soyluyo ama adam ılla ben etmedım dıyo ve bunu gslıler daha halen savunuyo sımdı burda ben kıme ana avrat kufur etsem adam gelır kavga cıkartır volkanın yaptıgı hata ama kıme yapsalar orda o hareketı daha fazlasını yapardı

ateş olmayan yerden duman cıkmaz arkadaslar..2-3 saniyede küfür edilemeyeceğini söyleyenler oldu,volkanın ingilizce bilmediğini söyleyenler..yuh diyorum başka bişey demiyorum..

Kalliden Açıklama

-''LINCOLN İLE KONUŞTUM''-
Maçta Lincoln'ün neden kırmızı kart gördüğünü göremediğini belirten Feldkamp, ''Lincoln ile maçtan sonra konuştum ama aramızdaki bu konuşmaları söylemeye gerek yok. Yapılan kararları geri alamayız."

küfür etmeyen fulbolcu küfür olmayan maç mı var maç içinde bütün futbolcular biribirine küfür ediyor lincoln ün yaptığıda ahlak kuralları içinde yanlıştır bunun savunulacak bi tarafı yok ama savunulacak bi tarafı olmadığı gibi tartışılacak bir tarafıda yok olmuşla ölmüşe çare yok günümüzde küfür etmeyen bir birey gösterebilirmisiniz...farklı bir bakış açısından bakacak olursak maç fenerbahçenin lehine gidiyor olsaydı mesela 3-1 fener önde gs gol atmış 3-2 yapmış maç bitimine 1-2 dk var aynı pozisyonda aynı küfürler olsaydı iddia ediyorum volkan o tepkiyi göstermezdi çünkü acelesi olan stres içinde olan lincoln olucaktı dün akşam tam tersiydi volkanın acelesi vardı stres içindeydi lincoln ün bırakın küfür etmesini sesini yükseltmesine dahi parlayacak psikolojideydi sanırım anlatmak istediğimi anlatmışımdır...

Volkan ının ettiği küfürleri kimse sölemiyo... linclon golden sonra topa koşuyo ne küfürü bence maç psikolijisi + moral bozukluğu kaç yıldır alınamayan kupanının siniri bunlar birleşince volkan çirkeflik yaptı...

Konular birleştirildi
---------------
---------------

Skor
Galatasaray 2-1Fenerbahce

Sanırım söylenıcek fazla bir söz yok Galatasaray 2 mactada iyi oynayan taraftı ve turuda gecen taraf oldu...Lincoln kötü günlerin geride kaldığını sanırım bu macla belli etti cunku bana göre süper oynadı...Tabi Gökhan Gönül'üde unutmamak gerek...Fenerbahcenin yediği kırmızı kartların hicbiri yanlış değildi kesinlikle doğru kararlardı.

arkadaşlar tüm yorumları teker teker okudum ve bazı arkadaşların afedersiniz ama saçmaladığı gözüküyo

yani yenilgi üzüntüsünden ne yazılacağını şaşırmış arkadaşlar var

neymiş türkiye kupası önemli değilmiş onun içinmi bas bas bağırılıyo kuralardan sonra 25 senedir alamadık bu sene alıcaz diye,yada fener gol attığında kaleci dahil herkes çılgına döndü sevinçten saçma fener bu kupayı almayı herşeyden çok istiyodr belkide

ve konu ne alakaysa konu yine galatasarayın 5-1 yenildiği avrupa maçına çekilmiş hatırlarsnz bizde samiyende leverkusen i ezdik ama oraya gidince büyük bir hezimet yaşadık.onun için hiç bi maç oynamadan kazanılmıyo fener 4 martta sevilla ya yenilirse o zmn burdaki gs liler susmaz haklı olarak.

kartlar hakkında hiçbişey söylemicem herkes gördü volkanın yaptıgı çirkefliği olayın bence küfürle alakası yok bence artık son dakikalar fener o skorla turu atlıyodu volkan artık turu geçtik diye düşündü ve o golü yemeyi beklemiyodu gol olunca kime ne yapacağını şaşırdı ve topu almak isteyen lincoln e yaptı çirkefliğini orasını eğlendiği diskolar zannetti heralde.neyse hatrı sayılır bi ceza alır nasılsa

son olarak kazandığımz uefa kupasının orjinali yok müzemizde ama fifa nın kayıtlarında 2000 yılında kazanan takım GALATASARAY yazıyo.siz yaşayamadığınız için bilemezsiniz tabi o gururu :D:D

neyse çok konuştum heralde aslanım geçti turu feneri yenerek fener daha çok beklesin kupayı

aslan varken kuşlara kupa haram :D

4 mart :D

Geri