Galatasaray 2-2 Karpaty Lviv [UEFA Avrupa Ligi Ön Eleme Son Tur Maçı]

Ah Rijkard Senin Hatalarının Faturasını Galatasaray Çekiyor Hem De Kendi Evinde Takımı Ne Hale Getirdin
Orada İşimiz Biraz Zor İnşaAllah Tur Atlayan Biz Oluruz Rijkard'a Rağmen.

Baroş ilk 11'de başlamalıydı.
En kötü skoru galatasaray aldı ki en kolay rakipte onlarındı.
Ben en azından 2-3 atar gs diyordum ama bu skor kötü oldu.
Deplasman olsa iyiydi ama kendi evlerinde 2-2 kötü skor mutlak galibiyet gerekliydi GS'ye
Umarım deplasmanda daha iyi bir oyun kurarda şu turnuvada bol takımla devam etme hazzını yaşamaya devam ederiz.

Hakan Balta son 2 maçtır büyük hatalar yapıyor ve bu hatalar gole dönüştü. Aykut'un kaleye geçmemesi için daha kaç hata yapması lazım onu da bilmiyorum. Bu sezon GS için tek güzel şey TT Arena olacak gibi. Allah önümüzdeki maçlarda yardımcımız olsun.

İlk maçda berabere bitmişti evimizde deplasmanda turladık.

Umarım tekrarlarız

Alisamiyen'e gelen her takım başımıza Real madrid kesiliyor. Rijkaard gitmek istiyor adamın takımla ilgisi yok maça Çift santraforla bile çıkmıyor. En önemlisi Baros'la oyuna başlamıyor tek forvetle maça başlıyor, sahada gezinen Serdar özkan'ı bile 50 dakika oynatıyor kenarda Barış Oturuyor, Onu geçtim Aykut 2. golü nasıl yiyor bu adam körmü UfuğU neden oynatmıyor. Hakan balta resmen uyudu nasıl tahammül ediyor. Adam gitmek için elinden geleni yapıyor. Yönetim Hala kör Taraftar Avrupa maçlarını bile boykot etmiş. Bu kadar pişgin yönetim görmedim. Allah sizi bildiği gibi yapsın.

bu taraftarın neden harry kewell istediği dünkü maçta kanıtıdır bıze bunun gıbı 3 tane adam olsa yeter bu takımda ayhan mustafa servet serdar ali veliyle olaak iş değil bunlar transfer şart yoksa lig ilk BEŞ belki garanti

Bazı ark. lar Rijjkard'a kabahat bulmus. Adamın elindeki malzeme ne ki oynatsın ? Barosun 1 hafta önce açıklaması var suan 90 dk oynayabilecek durumda degilim anca 2 hafta sonra forma girelibirim diye. Rijjkard o bu durumdayken 90 dk. oynatmayarak kötü mü yapıyor ? Orta sahaya bakın Ayhan-Sarp-Serdar hangisi ise yarıyor ? Ali turan 6 aydır forma giymiyor. Balta dün hayatının en kötü maçını cıkarttı. Servet Arkasındaki adamı kacırıp gol attırdı. Aykut kalede hep çakılı kaldı bir tane cesur hareketi kendine güveni var diyecek hareketi yok. Rijjkard ne yapsın ? Barça gibi bir takım salak mı bu adamı 5 Yıl t. direktör olarak o koltuga oturtsun ?

malzeme ne kadar kötü olursa olsun görmüyor musun topcular 60 dan sonra nerelerinden nefes alıyor.oynadıgımız takımları hayatımızda ilk defa duyuyoruz vu bizimkiler bunlara karsı 2 top yapmaktan aciz.olacak iş değil.

Geri