Galatasaray Lincoln'ü satıyor! [ GüLsem mi AqLasam mı? ]

Cehennem_Zebanisi

Super Moderator
Süper Moderatör
Reaction score
0
Ad Caine vero et ad munera illuis non respexit ira
Bu haberi Spora açıcaktım ama yani bu haberin spor da yeri yok yani... hayatım boyunca böyLe koLpa bi haber okumadım acıkcası :):):) spor böLümünde aradım buLamadım eger spor böLümünde acıLdıysa haber konu kapansın...

yani tmm haber ama tam bir geyik o yüzden buraya açtım ; ) böLüm modLarı gerekLi görürse konu kapanabilir :):):)

//////////////////////////////////////////

7183_lincoln_1.jpg

Galatasaray'ın bu yıl en sorunlu oyuncusu olan yıldız futbolcusu Lincoln'e teklif yağıyor. Dünyanın en zengin kulüplerinden biri olan ve daha önce David Beckham'ı kadrosuna katan Los Angeles Galaxy, Brezilyalı futbolcu için teklif kervanına katılan son takım.
Kapıya dayandılar

Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Arsenal, Olimpik Lyon, Marsilya, Milan, Juventus, Porto, Benfica, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi takımların daha önce Lincoln için Galatasaray'ın kapısına dayandıkları biliniyordu. Ancak tüm bu kulüplerden daha istekli bir şekilde Galatasaray'ın kapısına dayanan ve hatta kapı deliğinden içeriği gözetleyen takım ise Los Angeles Galaxy.

David Beckham'ı transfer ederek tüm dünyadaki genç kızların tuttuğu tek futbol takımı haline gelen Los Angeles Galaxy, ünlü futbolcuyu Milan'a kaptırmanın üzüntüsünü yaşarken bir başka bomba patlatmaya hazırlanıyor. Futbol otoritelerinin Messi'nin veliahdı olarak gösterdiği Lincoln için hiper-astronomanyak bir teklif yapması beklenen LA Galaxy, transfer piyasasını alt üst edecek gibi.

İç transferde görevli Adnan Sezgin ile görüşerek farklı bir taktik izleyen LA Galaxy yöneticileri, Lincoln'ü takımlarında görmek için her şeye yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Bu çerçevede Lincoln için Hido'lu Orlando Magic'i devirerek 2009 NBA Şampiyonu olan LA Lakers'ın süperstarı Kobe Braynt'ın yanı sıra takımın dünyaca ünlü tek ismi Landon Donovan'ı, sakatlık konusunda uzman doktorlarını ve 94 milyon avroyu gözden çıkaran LA Galaxy, böylece C. Ronaldo transferini gölgede bırakmak istiyor. Los Angeles Galaxy'nin Lincoln'e ise aylık 15 milyon YTL maaş vermesi bekleniyor.

Ancak Frank Rijkaard'ın Galatasaray'ın başına gelişi ile yan çizen Lincoln'ün, Galaxy'den gelen bu teklif karşısında yakın çevresine "Galatasaray'ın menfaatleri doğrultusunda bu teklifi reddetmek zorundayım" dediği bildiriliyor. Oyuncuyu elden çıkarma peşinde olan Galatasaray ise böylesine bir teklife dahi olumlu yanıt vermeye hazır.

Süper yazmışlar ya. Bu arada resimdeki eski ABD başkanı Abraham Lincoln. :durdurun

Kaynak :)

hatta kapı deliğinden içeriği gözetleyen takım ise Los Angeles Galaxy.

:gulumseCocuk:

hakkat çok komik yaf..

Resimde birşey dikkatimi çekti. Lincoln çok yaşlı değil mi? Galatasaray o kadar yaşlı birini ne yapacak ki ? :melek

Geri