Galatasaraya bir darbe daha

nwdwnfds

Banned
Reaction score
0
Itinayla beygir bile terbiye edilir...ayı aslan it
"F.Bahçeli'yim, size gelemem"
G.Saraylı yöneticiler, Aydın Örs'e "Takımımızın başına geçin" dedi ama hiç ummadıkları bir yanıt aldı...

aydinors.jpg

Futbolda teknik direktör ve yabancı futbolcu transferi için büyük bir yarış halinde olan ezeli rakipler F.Bahçe ve G.Saray’la ilgili olarak basketbolda ilginç bir gelişme yaşandı. Vatan Gazetesinden Gökmen Özdemir'in haberine göre, geçen sezon, antrenör Murat Özyer yönetiminde başarılı bir grafik çizen G.Saray’ın basketbol takımına sürpriz bir isim istendi ancak sonuç olumsuz oldu. Basketbol camiasını sarsan gelişme şöyle:

‘SİZE SAYGIM SONSUZ’

G.Saray'lı yöneticiler bir süre önce, geçmişte Milli Takım, F.Bahçe ve Efes pilsen’in başında büyük başarılara imza atan antrenör Aydın Örs’e teklif götürerek “Basketbol takımımızın başına geçin” önerisinde bulundu. Ancak Örs bu öneriyi “Nazik teklifiniz için çok teşekkür ederim. Ancak ben F.Bahçeliyim. Bunu herkes de biliyor. Bu durumda G.Saray’ın başına geçemem. G.Saray camiasına saygım sonsuz. Ancak bu teklife olumlu yanıt veremem” diyerek geri çevirdi. Murat Özyer’i gözden çıkaran sarı-kırmızılılar bu yanıt üzerine şoke oldu.

Haberturk

Vay bee Ne Darbeymiş bende Askeriye el koydu takıma sandım

darbe üstüne darbe habere tıklayacam elim sol tuşa basamıyo ya :)

Yaws Sanki Verilmişti ... Aynı Konudan Bi Tane Daha Vardı Bn Onu Okumuştum

haber fener bölümdede ilginç bir baslıkla geldi burdada:D şaka gibi:)

bu şekiLde bir konuşma geçtiğini hiç sanmıyorum...uydurma haber oLma oLasıLığı yüksek...

ya aslında çok da önemli değil çünkü aydın örs'ün başarılı olduğu takımların bütçesi hep büyüktü..o fenerliyim colpasını başkasına atsın? şu ana kadar kulüpler bazında efes + fenerbahçe bütçeleri ve alacağı oyuncular belli! yani galatasaraya gelmeyişinin de sebebi apaçık belliyken nedense birden fenerli olduğu aklına gelmiş!! ki bir galatasaraylı olarak da istemem zaten gelmediği için değil ! bizim basketbol şubesine oyuncuların yeteneğiyle bir başarı elde eden coach değil! kendi yeteneğini oyuncularına aktaran insanlar lazım örnek büyük ihtimal gidicek olan murat özyer ya da erman kunter murat didin genç milli takım antrenörü orhun ene !!! o kadar da uzağa kadıköy tarafına :) geçmeye gerek kalmadan bir çok yetenekli coach var....

Profesyonel değilmişsin bir yerde duyguların daha ağır basıyor zaten gelmemende daha iyi olmuş ama dürüst davranmışsın.

pff gelse nolcak gelmese nolcak ya biz takımla dewam ederiz adam cıkıp basket oynamıcak ya :)

Geri