kuzay
Pesimist
- Reaction score
- 0
"Günün geçici modasına uymakta olan" bir anaokulu öğretmeni sınıfa kendisinin Fenerli olduğunu öğünerek açıklamış ve büyük bir heyecanla çoğunluğu 4 yaşındaki çocuklara aralarındaki Fener taraftarlarının ellerini kaldırmalarını söylemiş. Taraftar kelimesinin ne olduğunu bilemeyen, fakat çok sevdikleri öğretmenleri gibi olmak isteyen ufaklıklar zıpkın gibi kollarını kaldırmışlar hemen, küçük bir kız hariç..
Öğretmen Gülşah'a neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş "Ben Fenerli değilim de ondan" diye cevap vermiş Gülşah. Öğretmen, biraz sinirli "Peki sen nelisin o zaman?" diye sormuş. ! "Cimbomluyum ben", demiş küçük kız gururla.
Öğretmen, biraz da kızarak Gülşah'a neden Cimbomu tuttuğunu sormuş.
"Benim annem de Galatasaraylı babam da" diye cevap vermiş Gülşah yine gururla..
Öğretmen iyice kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak bağırmış:
"Böyle saçma sebep olmaz, bir düşün bakalım, annemle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?"
Küçük kız önce duraklamış, sonra gülümseyerek cevap vermiş..
"Tabii ki Fenerli.."
not: Fenerbahçeli VİP'ler tarafından kurulan 1907'liler Derneği'nin İnternetteki sitesinden alınmıştır.
Öğretmen Gülşah'a neden diğerlerinden farklı olmak istediğini sormuş "Ben Fenerli değilim de ondan" diye cevap vermiş Gülşah. Öğretmen, biraz sinirli "Peki sen nelisin o zaman?" diye sormuş. ! "Cimbomluyum ben", demiş küçük kız gururla.
Öğretmen, biraz da kızarak Gülşah'a neden Cimbomu tuttuğunu sormuş.
"Benim annem de Galatasaraylı babam da" diye cevap vermiş Gülşah yine gururla..
Öğretmen iyice kızmış, yanakları al al olmuş ve dayanamayarak bağırmış:
"Böyle saçma sebep olmaz, bir düşün bakalım, annemle baban birer geri zekalı olsalardı, sen ne olurdun?"
Küçük kız önce duraklamış, sonra gülümseyerek cevap vermiş..
"Tabii ki Fenerli.."
not: Fenerbahçeli VİP'ler tarafından kurulan 1907'liler Derneği'nin İnternetteki sitesinden alınmıştır.