Galatasaraylı Futbolcunun Sigara Keyfi ?

ben hem içiyom hem oynuyom ama ramazan dan dolayı biraktm tamamen cogu futbolcu içiyor ne var bunda..!

BaLta'nın içtiğini biLiyordum, sonuçta kendi tercihi şu anki performansı iyi ama düşerse hesabı soruLur..

ama tabi hem Ramazan'da hem de bi futboLcu oLarak umuma açık yerde sigara içmesi çok kötü oLmuş.. umarım aynı hatayı tekrarLamaz..

Sahada içmedikten sorna benim için bi zararı yok:)

Galatasaray'ın En istikrarLı futboLcusu bence.. Performansı mukemmel Allah nazardan saklasın.. Sigarası beni ırgalamaz orataya koydugu futbol ırgaLar.

Futbolcu sigara içebilir. yadırganacak bir durum yok.

Yahu hadi futbolcusun içmemen gerek de içiyorsun alışmışsın bir kere diyelimde : )..ramazan günü ulu orta neden
içiyorsun oldunmu şimdi spor medyasına tam bir malzeme ..: ) bu kadar da baltalık olmaz ki canım : )..

Ramazan qünüde icer.. normaL qünLerde de icer.. Adamın keyfinin kahyası sen misin ? Sanane..? bu kadar da dar dü$ünce yapısı oLamaz ki yahu..

Hakan'a qeLince performansı acısından $uan herhanqi bir sorun yok qörünüyor.. Eqer performansını etkiLemeyecekse bizi iLqiLendiren bir konu yok.. İcer veya icmez kendi tercihidir ve qereqinide yönetim yapar zaten..

Adamın çatır çatır oynaması önemli değil.Sahada kalpten gitti hesabını kim vercek.Birileri uyarmazsa bu futbolcu yine içmeye devam eder.Ben olsam sigarayı bırakana kadar kadro dışı yapardım.

Helel olsun arakdaş güzel konuya değinmişsin her şeye objektif bakmak llazım.

Adamın çatır çatır oynaması önemli değil.Sahada kalpten gitti hesabını kim vercek.Birileri uyarmazsa bu futbolcu yine içmeye devam eder.Ben olsam sigarayı bırakana kadar kadro dışı yapardım.

Helel olsun arakdaş güzel konuya değinmişsin her şeye objektif bakmak llazım.

Arkadaşım Doğru Demişsin..

Sigaraya Devam Ederse Zaten Performansında Düşüş Olacaktır..

hakan gibi bir profesyonelden hiç beklemezdim.

adam içkileri peş peşe dizer kızlarla sabahlar onlar performans etkilemiyomu garibim bi tüttürmüş :D
içmese güzel olurdu ama bence büyütülcek bişi değil.

içebilir, sonuçta onun hayatıdır. Sağlık testinden başarılı ile geçtikten sonra kim nediyebilirki..

Geri