Aysar
New member
banner var .. bendede caliyormus .. hic farkina varmadim 
βèŁĩéVê ™' Alıntı:Firefox kullananlar adblock özelliği ile kaldırsınlar banneriBende o şekilde kurtuldum bu zımpırtıdan
![]()
facetoface' Alıntı:cok komik dans ediyolar muhahaha :durdurun
emrah538' Alıntı:Adblock isteyenler burdan indirebilirler:
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/10
Flashlar içinde reklamın sağ üst köşeinde adblock yazısı çıkıyor ona tıklayınca sorun çözülecektir.
engellmek istediğiniz bir resim olduğu zaman sağ tuşla tıklayıp Adblock image a tıklamanız yeterli olucaktır.
Katılıyorum!olimpiyat' Alıntı:yaw bu yukardaki banner kafamı şişirdi ikide birde müzik çalıp duruyo bu kadar siteyi inceleme hakkımıza tecavüz etmesin yaa ...:vur :vur
KaRma' Alıntı:En kıL oLduqum siteLerden birisi.. tuğba özay'ıda koymusLar prim yapmaya caLısıyoLarTuğba Özay daha kLavyede A'nın yerini biLmiyodur ;P ama ßiLdiği i$Ler var taßi :hhmanD
olimpiyat' Alıntı:sayın moderatörler bu şekil zorla ittirmeyle kendi reklamını vermeye çalışan bi firmanın sonu böle olur sonunda herkez tüm reklamları kapattı olan sizin diğer reklamlarada oldu GARANTİ ARKADAŞ.COM SANA SESLENİYORUM ETRAFIM YETERİNCE KARI KIZ ARKADAŞ KAYNIYO İSTEMİYORUM SENİ...!! BENDEKİLERİDE SANA YOLLİYİMM ...PUHAHA[/QUOTE
hehehe
Laf yok o siteye premium üyeliğim var,hergün artmut gibi 3 5 düşüyo çok şükür..:biggrin![]()
SADECE SENDE ÖYLE ÜZERİNE GELSENDE GELMESENDE ÇALIYORSüVaRi' Alıntı:tmmda sadece bannerın üstüne gelince müzik çalıyo yoksa sadece bndemi öyle??