"gazİ"lİler Buraya...

BASAR06

New member
Reaction score
0
"GAZİ"LİLER BURAYA...

Gazili arkadaşlar buraya yazsınlar,
hangi fakülte hangi bölüm kaçıncı sınıf olduğunu da yazsınlar,
bakalım en çok hangi fakülteden Gazili var burda...

ilk ben başlayım

GAZİ İKTİSADİ İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ, ULUSLARARASI İLİŞKİLER 4.SINIF

yeni GAZİLİLER nerdesiniz???

:biggrin
SickDreTh' Alıntı:
eheheh selam usta bende gazı iibf ıktısat 1.sınıf:D

vay be ilk mesaj yazanla aynı fakülteden çıktık :D :clap görüşelim bi ara :durdurun

ınsallah usta seneye fakultedeyım tanısmak ısterım tecrubelı bırıyle..:melek

Gazi Üniversitesi
Ticaret Turizm Eğitim Fakültesi
Seyahat İşletmeciliği ve Turist Rehberliği Öğretmenliği (2004 mezunu:D ):goz:

(Nerde o üniversite günleri:melek )

yukA' Alıntı:
bende gazide mesleki eğitimdeyim
şaka maka 4 olduk

mesleki eğitim de benim bi arkadaşım var o da 4 oldu, bölümünün adını tam olarak bilmiyorum ama aile ve tüketici bilimleri gibi bişi olması lazım

ben de iibf deyim sizin okulun karşısında hafif çaprazında :D

iibf yi biliyorum tabi bilmez olurmuyum ama gaziyle pek alakası yok :)
sanki daha çok ankara üni denmiş gibi keşke bizm fakülte de öyle olsa:biggrin

yukA' Alıntı:
iibf yi biliyorum tabi bilmez olurmuyum ama gaziyle pek alakası yok :)
sanki daha çok ankara üni denmiş gibi keşke bizm fakülte de öyle olsa:biggrin

iyi gözlemlemişsin :clap :clap :clap özellikle Eğitim Fakültelerinden baya farklı bizim ora. işim olmadıkça zaten ana kampüse gitmem, genelde vize , final dönemleri oraya uğrarım, daha doğrusu geneli böyle bizim fakültenin:durdurun

"keşke bizm fakülte de öyle olsa" demişsin, bi gün gel bi derse koyyum seni,2 saat dayanabilirsen siyaset-iktisata-hukuka fakülteleri değişiriz :durdurun :biggrin :durdurun :biggrin

valla ne yalan söyliim ben derslerimden memnunum:) sadece etrafımda dövülen insanları görmek insanın değerleri bu kadarmı dedirtiyo

onu yapanlar insan mı ki değerleri olsun...

sizin fakültedeki bölümlerin genelinin dersleri kolay gibi, benim ordaki arkadaşın da derslerden hiç şikayet ettiğini duymadım. ama benim dersler :(:(:(

haklısın insanlıktan malesef nasibini olmamış hiçbiri ,böyle yapmakla inanmış olduklarını dahada küçülttüklerinin farkında diiller

bütün derlerin mutlaka bi zorluğu vardır ama bizimkiler pratikte geçerli şeyler çoğu yani teoriye dayanmıyo o yüzden genelde rahatız ama sen bizi kültür derslerinin sınavlarında görsen çatlıcak gibi oluyoruz:)

dediğin gibi mutlaka her dersin kendine göre bi zorluğu vardır, sana da Allah kolaylık versin :D

GAZİLİ nin çok olduğundan eminim ama bu konuyu pek gören yok gibi...

bende gazılıyım Allaha sukur basar abı bılır benı bende ııbf bırıncı sınıfım!!:Dsuan pek foruma gıremıorm kusuruma bakmayın tatıldeymde ayıptır solemesı:D

:)) bende t.e.f 2006 mezunuyum.aslında mezun olduktan sonra gazi üniv. ile ilgili hiçbirşey duymak istemiyom ama sizi yanlız bırakmaya gönlüm elvermedi. efet malesef bende o elinde sopayla,bıçakla,silahla dolaşan uzun paltolu, köpek sürüsü gibi insanlara saldıran öküzlerin arasında okudum. çok şükür bittiii.dilerim sizlerinde başına bi kaza,bela gelmeden mezun olursunuz..... ;)

Geri