"gazİ"lİler Buraya...

arkadaşlaşlar bende mesleki eğitimdeydim tekstil öğretmenliği (2005 mezun)

mmf elektrik elektronik muhendisligi 1 bitti:)

Büyüyünce Gazili olmak istiyorummmm. (Tabi daha da büyüyebilirsem) Kıskandım.

gazi insaat 1. sınıf bitti :victory:biggrin

mmf de de öle olay falan olmuyo yok bi durum yani:goz:

duydunuzmu arkadaslar miss turkey 3. su gazi beden egtiminde okuyomus ayrıca miss europe katılcakmıs :eek:ha:clap

Gazi Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Sistemleri Öğretmenliği 4.sınıf

bende fen-edebiyattayım. yokmu yaa hiç ana kampüsten falan

arkadaşlar gazi otomotiv öğretmenliği hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz..Saygılar

Artık bende bi Gazi öğrencisiyim...=)

3612.jpg
[/IMG]
:biggrin:biggrin:biggrin:biggrin
daha bugun açıklandı sınıfta bile deilim daha kayıt var yurt var burs var ohooo o :biggrin

Ticaret turizm eğitim fakültesi Muhasebe ve Finans Öğr. uzatmalara oynuyorum artık..

bende bu sene hazırlanıyorum abiler..Tercihlerimde Gazi Üniversitesine yer werecem..Teknik Eğitim Fakültesi Bilgisayar Öğretmenliği..Eğer kafam eserse üniversitede öğretim üyesi olarak ta kalabilirim.. Sizin yorumlarınız nedir bu Gazide öğretim üyeliği hakkında ??

burad pek gazili yokmuş ya. :) bende gazideyim. eğitim bilimleri enstitüsü-fen edebiyat fakültesi türk dili ve edebiyatı tezsiz yüksek lisans öğrencisiyim. ilk ve son sınıf :) 1. dönem

Gazi E.S.E.F(endüstriyel sanatlar eğitim fakültesi) Bilgisayar Ögretmenligi ;)

Tercihini simdiden gazi yaptıysan ve nasıl bi yer oldugunu biliorsan senin için en güzel yerdir fakat geldikten sonra sana ters seylerle karsılasırsan 4 yılın işkence gibi geçer tercih senin

Geri