Gaziantep Üniversitesi ÖğprenciLeri

Gєηco

Altın Üye
Altın Üye
Reaction score
0
Gaziantep'te üniversite okuyan öğRenci arkadaşLarımızı buRaya aLaLım =)

:D Hayatımızdan bir Gaziantep geldi geçtii......

Gaziantep Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama(İ.Ö) 2007 Mezunu :)

gaziantep üniversitesi 2003 girişli 4 seneden beri Gaziantep meslek yüksek okulu ikinci öğretimde sürten birini tanıyonmu =)

bende bızım caddede oturanlar dıye baslık accam :E

hayır o diilde bu baslıgı acıcak en son adam senken nıye sen actın baslıgı onu annamadım :E

Gєηco;2171884' Alıntı:
gaziantep üniversitesi 2003 girişli 4 seneden beri Gaziantep meslek yüksek okulu ikinci öğretimde sürten birini tanıyonmu =)

Kendine iltifat etmeyi bırakırmısın biraz mütevazı ol :sigara:

gaziantep öğrenciyim....
makine müh.

benim dayımın oğlu ordan mezun!!makina mühendisliği!!!

yaşar dalganıza bakın kanka sız okuldan atılmadıktan sonra o okul sızden kurtulamazz..

genco evdekilere 4 senelik kazandım demis ondan uzatıp duruyor :w

o zaman masterını fılan yaptı doktora vercek duruma geldi heralde : ))

bende aynı genco gibi meslek yüksek okulu bilgisayar teknolojileri ve programlama bölümü öğrencisiyim uzun zamandır daha baya da uzucağa benziyo

abiler ben bu yıl antep fizik mühendisliği yazmayı düşünüyorum da. bölüm nasıl acaba. iyi mi . arkadaşalrınız falan vardır. memnunlar mmı onlar. acele cevap yazarsanız memnun olurum

bende hala okumaktayım bölüm matematikkk yazan ellerim.....................

ben atıldım bu aradada =)) Antep Üniversitesine geLmeyi düşünen arkadaşlara kesinlikle gelmeyin diyorum =)

Vah be bir zamanlar gaziantep üniversitesi öğrencisidim ne güzel günlerdi"adam gibi okursan hiç bir sorun yok tabi"

bende yeni katıldımaranıza 2008-09 tıp fakültesi

slm herkese.Fizik Müh. 2. Sınıf

Gazi olarak 2007de mezun olmayı becermiş biriyim :D:D atılıp tekrar dönüp bitirdim sükürler olsun... bidaha seytan görsün gazüyü

Geri