GebzeLi

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
Nasıl bilirdiniz? :)

Ahenq yeğenini mi seviyorsun len:)

Hadi baalm kanka:) Seni görmekte şaşırtıcı..;) Bu arada biyografime bi bak istersen 'Ben Kimim'de ;)

Fanatik cimbomlu...

Sevdgıım uyelerden . Bayadır kayıptı sanki :)
Espirili , çalışkan, sıcakkanlı , iyidir gebzeli :)

Arada Bir Denk Geldikçe Laflarız Kafa Dengi İyi Biridir Burax :)

Kardeşimsin Lan ;)

Yönetimden ayrıLmana üzüLmüştüm..

HackheLL Le birLikte anıLan kişiLerden birisin

İyi bir insanın,iyi bir dostsun..

motorlu araçlar bölümüne hayli emek vermiş bir üyemizsin.. çok fazla tanımasam da iyi biri olduğunu söyleyebilirim.. eskisi gibi sık gelmiyorsun sen de..

Yönetimden ayrıLmana üzüLmüştüm..

HackheLL Le birLikte anıLan kişiLerden birisin

İyi bir insanın,iyi bir dostsun..

Bu duruma benimde pek mutlu olduğum söylenemez Anqel fakat bu saatten sonra tek temennim Hackhell'in eski günlerine dönmesidir. Biz bir çok şeyi burada öğrendik. Hackhell'e borcumuzu en iyi şekilde ödemeye çalıştık. Dediğim gibi çok şey öğrendiğimiz bu ortamın daha iyi yerlere gelmesi beni ve benim gibi bir çok üyeleri mutlu edecektir. Hayırlısı diyelim;)

motorlu araçlar bölümüne hayli emek vermiş bir üyemizsin.. çok fazla tanımasam da iyi biri olduğunu söyleyebilirim.. eskisi gibi sık gelmiyorsun sen de..

Modifiye merakımı bilen biler. Modifiye benim için bir yaşam tarzı moderatör olduğum zamanlarda olsun olmadığım zamanlarda olsun çoğu kişi gibi yönettiğim bölüme ağırlık göstermeyip diğer bölümlerde de aktif olmaya çalıştım. Herşey bir yana bu iyi sözlerin için çok teşekkür ederim otlupeynir;)

Az takışmadık zamanında forumda. Modluk başvurumda yaptığın yorumdan sonra adamakıllı bir teşekkür fırsatı bulamamıştım.

Çok teşekkür ederim Gebzeli Team'ın kurucusu :p

Az takışmadık zamanında forumda. Modluk başvurumda yaptığın yorumdan sonra adamakıllı bir teşekkür fırsatı bulamamıştım.

Çok teşekkür ederim Gebzeli Team'ın kurucusu :p

Her birimiz, her emektar gibi Hackhell için birşey vermeye çalıştık. Ee tabii bu zaman zarfında her birimiz herkezde olduğu gibi bi takım tartışmalar yaşadık. Ne diyelim bu da o zamanların tadı tuzuydu. Geçmiş geçmiştir adı üstünde Zeytin:) Bende çok rica ederim buradan cevabımı belirtmek isterim;)

Herşeyden önce adam gibi adamsın!!
Saygılısın, ama hakedene de lafını esirgemezsin. Bölümün hakkında herkezden fazla bilgin olduğundan şüphem yoktur kanka :thumbup1:
Sanal alemde olsa arkadaşlığın candan öte benin için. Hiç kimseyi boşlamazsın, hiç kimseye soğuk davranmazsın anormal bi durum olmadıkça. Karakterin de oldukça sağlam. Sevdiğim bi çok yönün vardır kanka saymakla bitmez ;) Ama herşeyden önce uğradığın onca haksızlığa rağmen hala forumdasın bu da çok takdir edilecek bi özelliğin ;) Seni tanıdığıma çok seviniyorum kankam benim. Biraz ciddi bir yazı oldu ama idare et =)

modifiye modu,gaLatasarayLı bir arkadaşımız oLarak biLirim

Kankaların gülü,hem sempatik,hem yakışıklı doğrusu çok mert bir deliganlu :)
Devamını yazmadım şarkının bayır aşşa iniyordu neyse...
Kalbimdesin kanka ;)

2. sınıf bi zencisin ama oLsun yinede seviyorum seni emperyaList adam..(=

Geri