Gecenin fıkra ve espiriLeri

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Fotoğrafçı ve Model Kız..

FOTOĞRAFÇI çıtı pıtı model kızı düşünceli görünce “Neyin var?” diye sormuş.
“Sevgilim” demiş kız, “Borsada bütün parasını kaybetmiş, beş kuruşu kalmamış.”
Fotoğrafçı “Onun için üzgün olmalısın” demiş.
“Evet” diye cevap vermiş kız, “Beni çok özleyecek!..”:)

Kışın Kirpi Yetiştiren Veteriner

Kadının köpeği tatil kasabasında yazlığın bahçesinde bulduğu bir kirpi ile boğuşmuş. Köpeğin burnuna, yüzüne batan kirpinin dikenlerini temizletmek için oradaki veterinere gitmişler. Veteriner titiz bir çalışma ile kâh cımbızla çekerek, kâh keserek dikenleri temizlemiş ve kadından muayene ücreti olarak 50 lira istemiş.
“Nee?” demiş kadın sinirlenerek, “Çok fahiş bir fiyat bu. Yazlıkçıları kazıklayın bakalım. Kışın boş yatıyorsunuz tabii, yazın acısını çıkartıyorsunuz!”
Veteriner “Olur mu hanımefendi” demiş veteriner, “Biz asıl kışın çalışırız.”
Kadın “Kimseler yok.. Ne yapıyorsunuz ki?” diye sorunca cevap gelmiş:
“Hepimiz kirpi besleriz!..”:)

Kaç Askerimiz Var?..

Savaş sırasında parlamentoda basına kapalı oturum yapılmış. Son durumla ilgili açıklamalar yapan Milli Savunma Bakanı’na vekiller “Düşmanın kaç askeri var?” diye sormuşlar.
“1.5 milyon askeri var” diye cevap vermiş Bakan.
“Yahu bu çok fazla..” demişler, “Nereden biliyorsunuz?”
Bakan “Bence de fazla ama” demiş, “Ne zaman generallerimiz savaş kaybetse yenilginin nedenini sorduğumda ‘Düşman bizden 3 kat fazlaydı efendim’ diyorlar.. Ee bizim de 500 bin askerimiz olduğuna göre, kabaca bir hesap yapacak olursak..” :001_smile:

Dilek Kuyusu

ORTA yaşlı karı koca tarihi yerlerde dolaşırlarken bir dilek kuyusunun yanına gelmişler. Kadın çantasından bozuk para çıkarmış, kuyuya eğilip parayı atmış ve bir dilekte bulunmuş. Arkasından kocası da çıkarmış bozuk parasını, iyice eğilmiş kuyuya tam parayı bırakacakken dengesi bozulmuş, kuyuya düşmüş ve boğulmuş.. Birkaç dakikalık şaşkınlıktan sonra “Aman Tanrım!” demiş kadın, “İnanamıyorum, işe yaradı.”:lol:

Tavuk Olduğumu Hissediyorum..

- Doktor, bir tavuk olduğumu hissediyorum..
- Anlıyorum.. Peki bu his sizde ne zamandan beri var?..
- Valla annem beni 1952 yılında yumurtlamış.. :hhmencool:

Bakire Hasta

Doktor genç kıza “Soyunun” deyince kız itiraz etmiş, “Ben daha bakireyim” demiş, “Beni şu ana kadar hiç kimse çıplak görmedi.” Doktor “Olabilir bayan ama sizi bu şekilde muayene edemem” diye karşılık vermiş. Çekingen genç kız ısrar edince doktor ışıkları kapatmayı teklif etmiş, anlaşmışlar. Biraz sonra “Tamam doktor” demiş genç kız, “Elbiselerimi nereye koyayım?” Doktor “Ya yere bırakın” demiş, “Ya da şu karşıki sandalyede benimkilerin üzerine koyun!”:001_cool:

a da şu karşıki sandalyede benimkilerin üzerine koyun
zuhahaha süperdi sag ol

gece ışıkları kapatmak zorunda kalmasınlar diye tam gün yasası çıkartrtık hemşooo)))

:biggrin::biggrin:

Güzelmis tesekkürler(;

Geri