Gecenin sorusu(???)

45 tane bu baslık war nerDeyse..

Kadın herseyı ister ..Bitmek tükenmek bilmeyen isteklerı vardır hep

ne istediklerini bilmiolar ki ne görürlerse istiolar

abi ne istediklerini bilseler yine kolay iş mvardar arkadaşımızında belirttiği gibi ne istediklerini bilmiyolar özellikle bizim turk kadınları olarak işte bizim çilemiz bundan paran olur gerçek aşk isterler paran olmaz seversin bu seferde para isterler hem paran olur hem seversin bu seferde sıkılırlar bu ne iş ben anlamadım yaa... ulan birden kadın düşmenı gördüm kendimi :D yok yok onlar nekadar çekilmez ne kadar ne istediğini bilmeselr de güzel varlıklar iyi ki varlar :D

mad_max' Alıntı:
abi ne istediklerini bilseler yine kolay iş mvardar arkadaşımızında belirttiği gibi ne istediklerini bilmiyolar özellikle bizim turk kadınları olarak işte bizim çilemiz bundan paran olur gerçek aşk isterler paran olmaz seversin bu seferde para isterler hem paran olur hem seversin bu seferde sıkılırlar bu ne iş ben anlamadım yaa... ulan birden kadın düşmenı gördüm kendimi :D yok yok onlar nekadar çekilmez ne kadar ne istediğini bilmeselr de güzel varlıklar iyi ki varlar :D

doru sölüosun ne onlarla ne onlarsız :D

PcHacker' Alıntı:
Kadın herseyı ister ..Bitmek tükenmek bilmeyen isteklerı vardır hep

he falla...hep istiyolar...biz isteyince de hımm yapıolar...offf...offf...:boks:

sürekli bişeyler istiyolar
ne istedikleini de bilmiyolar. yapılacak bişey yok onları bu şekilde kabullenmekten başka

Geri