geleneksel 1. hackhell genel kültür yarışması

SevencLoves

Altın Üye
Reaction score
0
Kitap sevgisini arttırmak ve bilgi paylaşmak için Genel Kültür yarışması planlamaktayım.yarışmanın ödülü ise elbetteki benim için manevi değerleri büyük olan kütüphanemizdeki bazı kitaplar..Şu anda yarışmayı başlatmak için sizden gelecek talebi göz önünde tutacaz
ilgini için teşekkürler

İlgili kişiler
Dark_Angel
Theozy
Septagh
Sevencloves
DeSaNTRaLiZaSYoN
J LO

Not:Sonuçta dağıtacağımız 100 kitabın üstünde bir rakam olduğu için kargo ücreti hediye kazanalar ödeyecektir

işte hizmet anlayışı.. budur abicim..

soruları jenna sorucaksa ben katılmam cok azık soruyo o heee :))))))))))))))))) ki,m soruları hazırlıycak ona göre katılıyım.

yawf biz işleri büyütmeye başladık artık.çok güzel bi düşünce.tşk ederim abi.elimizden gelen ne ise hep bearaber daha iyiye

Sorular kuracağımız komisyon tarafından sorulacak ama size temin ederimki googleden arayarak bulamıyacaksınız :)
Bu genel kültür kitap kültürünü yaymak istiyorsak sorularımız dağıtacağımız kitaplarla ilgili olacak :)

olm okumadan nası bilcez.. :)

bakalım soruları bekliyorum ben ce de öle sorular olmalıki kitap kurdu olmayan bilemesin teşekkürler

ya okuma ile ilgili olmayacak ama en azından insanları okumaya bilgiye ulaştırmaya yönelik sorular olacak anlayacağınız hazır tek tıkla ulaşılmayacak internette bulunsa bile biraz araştıracak araştırma ruhunu ön plana çıkaracak :)

hee oldu o zaman.. :)

ya çok güzel olur . puanlar sıfırlanır mesela 3 hafta sonunda yada başka bir belli süre sonunda 1. ye hediyesi verilir.

Abi Helal Olsun Valla Bende Destekliyorum Genel Kultur Sifir Bende :) Rezil Olmayalim Bosu Bosuna :)
Ama Benden Destek Tam

bende destekliorm genel kültür iyidir ama kitap okuma alışkanlığım yoktur :D gülsemmi ağlasammı bilmiom

Yarışma soruları hafta sonu hazırlanacak o zamana kadar umarım sizden gelen talep fazla olurki şevkimiz kırılmasın :)

bende varım süper düşünmüşsünüz :)

walla çok güzel bir düşünce tebrik ediyorum düşünenleri.destekliyorum sizleri.bende kitsp okumayı sewerim okurumda bakalım nasıl olcak..

Şu anda Yarışma kuralları üzerinde duruyoruz :) taslak bittikten sonra sizinle paylaşacaz

hehe, ne geyikler dönücek yarışma ayağıyla :)
şaka bi yana bende destekliyorum ödülede gerek yok hatta :D

Ben komisyona gireyim en iyisi yoksa ev kitap dolucak eheh :D destek +1 :)

Geri