geleneksel 1. hackhell genel kültür yarışması

100 puanlık soru istiyorum :) Bekliyoruz.En kültürlü hackhell üyesi de belli olsun bakalım...Hatta birinci olanın Takma adının altına KÜLTÜR YUMAĞI yazılsın..

ben varım bu yarışmaya olursa çok güzel olur ben bizzat katılırım çalışmalarınızda başarılar
...:)

arkadaşlar bence güzel bir organizasyn düşüncesi ben varım

evet arkadaşlar kıtılımız için teşekkürler yarışma devam ediyor bildiğiniz gibi genel başlıklara forumumuzun yarışma bölümünden bakabilirsiniz

başla o zaman sorular 1. sayfada...:)

katılma o zaman zorlayan mı var ???

Kazık olsun ama fazla kazık olmasın gorenler kazık desın ama cevap sorunun ıcınde bulunan cınsten olsun hem sız unlenırsınız hemde bız :D

geleneksel 1. hackhell genel kültür yarışması mı olur yaa.. :D ilk kez yapılan şey nasıl geleneksel olur.. :D

'geleneksel 1. hackhell genel kültür yarışması mı olur yaa.. ilk kez yapılan şey nasıl geleneksel olur..' evet gercekten ii bi noktaya degindin ozzy :)

harika olur

ben kendi adıma çok sevindim..mutlaka katılırım..ayrıcaa..hackhellimizin uğradığı haksızlığa karşı hepimiz tek yürek olalım..sponsor linklerimizi daha çok ziyaret edip..buna zaman ayırıp çok daha güçlü bir site olalım...
not...birincisi düzenlenecek olan bir organizasyon için 'geleneksel' demiyelim..10 .dan sonra falan deriz:) saygılarımla

bence çok güzel bi aktivite

bence hazır bilgiden çok araştırmaya yönelik bilim ve teknik ile ilgili sorular daha yoğun olursa iyi olur. Teşekkürler.

yarı$ma ne zaman ? ßi kere oLmu$tuda..ona katılamadım yenisi varsa eğer memnuniyetLe..

Geri