GeLin de kıJLarı we erkekLeri biraz daha ii tanımaya ÇaLı$aLım hea_?? : ))

bir kez bakarsa kız çok ilginç olduğu yada kendisini çok güzel gösterdiği içidir.ama artı bakışları o kızla ilgili hayaller kurduğu içindir......genel olarak
Gelelim bakmamasını sağlamaya...süüüpeeeer olması lazım.ki geçen kızları görmemeli

iki farklı cins birbirlerini çok iyi anlıyor ama aralarında geçen diyologları, düşünceleri; anlaşmazlık ya da saçmalık olarak nitelendiriyor. Mantıklı nedenler, gerçek sevginin gizemli denkleminde bulunabilir(2.cümle akıl oyunlarından alıntıdır).

ilginize,
iyi forumlar dilerim...

Hiç bir yönlerini anlayamıyorum bu kızların. Zaten anlasaydım şuan forumda olmazdım :D

ben kıjların degilde kızların bazı davranıslarını anlamıyorum isim var suraya gidicem dediginiz zaman trip yapıyorlar.

ciara35' Alıntı:
yaa anlamıyorum sisi gerçekten bu konuda yanındaki kıs fıstık gibi fıstık başkasına bakmak hemde bön bön biras ilişkiye saygısıslık deilmidir ????

haqLısın Canım bu kesinLiqLe saygısızLıqtır..ama ztn bu zamanda qim ciddi ciddi sewioqi birLiqte oLduğu ki$iyi oyun oLdu bu i$Ler artıq..ya buLa$miCaqsın ya da böyLe durumLara hazırLıqLı oLuCaqsın..hayatımda bi teq ki$i tanıdım gerÇeqten a$ıq gözü ba$qa kimseyi görmüyo diyebiLeCeğim..yeterinCe aÇıq oLdu sanırım :( :( :eek:ut:

o kişi benım dimi merve :p

nie her dakka romantizm beklerler anlamam ve anlayacağımıda sanmıom

me|2w!sh!m' Alıntı:
Lem ishpiq git i$ine ahueheu : ))) miLLet de inanıCaq = Pp

itiraf ediyorum valla ben de deilim..:) :)

yaklaşın yamacıma hackhellciler! bakın bakın size ne anlatcam.:)

Bir gün bir bayanla bir bay yolda karşılaşırlar.
bay, bayanın gözlerine bakarak şöle der:
'Bayan bugün ne kadar güzelsiniz,Gözlerinizlerinde parıldayan güneş bu güzelliğinizin sırrını soruyor bana'..

Bayanın yanakları pembeleşir birden,diyecek birşey bulamaz baya karşı. Sonra baya dönerek şöle der:
'Bayım iltifatlarınıza karşı verecek bir yanıt bulamıyorum' der.
Bay hemen cevap verir:
'siz de benim gibi yapın yalan söyleyin' der.:):)

bu anlattığım küçük hikaye Mark Twain'e ait. Birazcık değişmiş olabilir kusura bakmayın,uzun zman oldu bu hikayeyi dinleyeli..

iyi forumlar dilerim

bence bayandada erkekdede yanlış gördüğüm şeyler anlayışsızlık aşırı kıskançlık güvensizlik ve saygısızlık..

kızları algılamak adlı ayrı bi başlık açılmalı bence çok çetrefil bi varlık kızlar ama ne onlarla ne de onlarsız oluyo =)

vetcat' Alıntı:
itiraf ediyorum valla ben de deilim..:) :)

yaklaşın yamacıma hackhellciler! bakın bakın size ne anlatcam.:)

Bir gün bir bayanla bir bay yolda karşılaşırlar.
bay, bayanın gözlerine bakarak şöle der:
'Bayan bugün ne kadar güzelsiniz,Gözlerinizlerinde parıldayan güneş bu güzelliğinizin sırrını soruyor bana'..

Bayanın yanakları pembeleşir birden,diyecek birşey bulamaz baya karşı. Sonra baya dönerek şöle der:
'Bayım iltifatlarınıza karşı verecek bir yanıt bulamıyorum' der.
Bay hemen cevap verir:
'siz de benim gibi yapın yalan söyleyin' der.:):)

bu anlattığım küçük hikaye Mark Twain'e ait. Birazcık değişmiş olabilir kusura bakmayın,uzun zman oldu bu hikayeyi dinleyeli..

iyi forumlar dilerim

ahuhe yaw hayatınız yaLan bea..!! :sigara: war mı dürüst oLanınız bi zahmet onLardan aLim ben sewabına hea_?

sizde kanmayım ozaman:)

yaf bn şeyi annamıorm:

bi kız erkei isterse elde ediıo kardeşim..bi şekilde elde edio..ama bis yapamıos onu..nası bi olay annamadım ama..

bekleyin çözücem,çözünce de resimli olarak annatcham:p

me|2w!sh!m' Alıntı:
waLLa ben eLimden geLdiğinCe kanmamaya ÇaLi$iorum...ama siz de biraz dürüst oLsanız da böLe hepimiz rahatLasaq = Pp

biz cok durustuz ama işimize gelmiyor

bahane mi bu $imdi ..yazıq oLmuyo mu bize ama :( gerÇi hak eden kıJLar da yoq değiL ama kurunun yanında ya$ yanmasın her kıJa aynı muameLeyi yapmayın yaw...:cool:

benim sozum hak eden kızlara :goz:

Geri