GeLin de kıJLarı we erkekLeri biraz daha ii tanımaya ÇaLı$aLım hea_?? : ))

bilmiyorum bişeyi nasıl görmek istersen öle görürsün ve nasıl anlamak istersen öle anlarsın bazen kızlarıda erkekleri de anlaması çok kolay sadece sana yapılmasını istediğin şeyi karşındakine yapacaksın!ama erkekler şevkat istiyor bence sevgiden önce!!1
......

Buraya da beklerim arkadaşlar:)

barpeacebar' Alıntı:
bazı kızların zevkine hayran kalmışımdır. kıza bakarsın çok güzel yanındaki sapa bakarsın tam odun..nerde serseri tip var onlarla beraberler..
yaff $ölee bi$ee warmı$hh..güsel kıslar çirqin erqeqlerle çıqarmı$..yada çirqin kıslar yaqı$ıqlı erqeqlerle çıqarmı$hh..genelde de diqqat edin hep öle oluyo..neden bende anlamı$ değiilimm :eek:

heaa bidee abii $imdi ben biriyle çıkıyorumm dimii bütün erkekler teklif eder..ama yok çıkmıyosam bitane bilee dü$mezz..bunlar acabaa benim sewgili bulmamımı bekliyolar teklif etmek içinn :p :p :p

arzuCum ben de bişeyi anLamiorum..nie ısrarLa fLood yapioşun ahuehee : ))))))))

canım o dediğine bi yorum getiremiCem..kısmet meseLesi heraLde : ))))))

yaa merwi$himm şöylee oluyoo..ısrarla flodd yapıyorum çünkü ben bu erkekleri anlamıyorumm..kıjları hiç anlamıyorumm..bu nedenle dayanamıyorum aqlıma geldiqçe yasıyorum aheuaeh oqe hayatııımm :)

heheeh canım benim böLe gidersen kimseyi anLayamadan bannLanıCaqsın = Pp

ztn kimşe geLip konuşmuyo iki satır bişe..bi daa ben kızLarı weya erkekLeri anLmıorum die konu aÇarLarsa sorarım bn onLara = Pp geLin anLaşın işte cnm aaaaaa :sigara:

amann bo$hwer qanqaa yaff janını sıqmaa..hem esqiden banla$hmamı warmı$$hh :p :p :p birliqte sorarıss qanqaa üsülme ben hepsini döferim :Sopa :p

Geri