Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kim?

Gelmiş geçmiş en iyi futbolcu kim sizce?

• Kullanılan toplam oy
    208
peleyi oynarken gören var mı yav..tv görüntüsü falan ben görmedim de..

gördüm belgeseli vardı. şöyle söyleyim arkadaşım pele zamanında kimse top oynamayı bilmiyordu resmen geslsinde aynı kabiliyetle şimdi oynasın o zamanının en iyisiydi diyebilirim keza maradona da öyle. ama derim boş ver futbolcumu transfer edez salla. senden daha güzel anketler beklerim:goz:

maradonanın üstüne futbolcu tanımam.

1- Maradona
2- Messi
3- Zidane

SERGEN YALÇIN

Disiplinsiz oluşu kariyerinde büyük tahribe neden olsada SERGEN gelmiş geçmiş en iyi futbolcudur.

1.PeLe
2.C.RonaLdo
3.Messi

Arkadaşlar futbolcuları veya herhangibir şeyi karşılaştırma yaparken dönemlerinde değerlendirmemiz gerekiyor..Zira her geçen saniye geçmişte kaldığından etik bir değerlendirme yapmamız mümkün olmuyor..Benim eski futbolcuları da koymamın nedeni belki onları oynarken görenin (dinozorlar:durdurun) olmasıdır...Bu yüzden nasıl olduklarını göremediklerimiz hakkında değerlendirme yapmamız doğru olmaz bence..:victory
Bu arada sıralama da Pele 1. ni koruyor...

sıralama hala aynı Pele 1. fakat Maradona çok yakın..

pele ve maradonayı görmediğim için onlar hakkında yorum yapamam ama gördüğüm en iyi futbolcu hagi idi. zaten bazı otoriteler haginin pele ve maradonadan sonra en iyi futbolcu olduğunu söylerler. bugün ise bence messi c.ronaldodan iyi.

мυѕтαƒαƒв;4250116' Alıntı:
Tek keLime. . .
C.ronaLdo Adam heryerden goL Atıyor. . .

her yerden gol atında en iyi oyuncu o mu oluo
bu kadar olur..!! futbolculuk bazen takım arkadaşını düşünmektir
her pozisyona ole bi nane war mış gibi dalmak deildir..!!:vur

her yerden gol atında en iyi oyuncu o mu oluo
bu kadar olur..!! futbolculuk bazen takım arkadaşını düşünmektir
her pozisyona ole bi nane war mış gibi dalmak deildir..!!:vur

calim atmaklada en iyi oyuncu olunmaz.
iyi oyuncu dedigin her iki ayagini raket gibi kullanabilen fairplayin dibine vurmu$ gol kadar asist yaptiran futbol zekasi matematikcilerin bile anlayamayacagi tarzda olandir. oda zidane dir.

Yahu Zidane varkene nasıl Pele , Maradona , C.Ronaldo diyebiliyorsunuz bilemiyorum ...

Maradona ile C.Ronaldo çok laubali .. onlardan ancak vitrin oyuncusu olur ..

Pele'yi ise,onu bir kere izledim,gerçekten harikuledaydı ama bir maçlık performanstan yola çıkıp genel maçların performansına ulaşamayacağım için..

Zidane ise.. akıl dolu paslar..akıl dolu vuruşlar..fair playlik ( Son maçtaki kafayı saymazsak ) , ve liderlik.. Her şey var onda..Bazen düşünürüm de Allah bu adamı bize futbolu öğretsin diye mi göndermiş acaba :D

pascal nouma diyorum
sergende var tabi
ilhan mansız
bobo
tello
nihat

Geri