Genco =) Buyrun bakalım :P

iStanbuL Avrupa Yakasındaki Genco Keßap Dürüm Evi Sanamı Ait Yoksa Sadece isim ßenzerLiğimi..?

ondan biri daha bahsetti eni sonu patentini alıcam genconun kurtuLcam bu kopyalarımdan :vur

deli gibi aşık olduğun biri war, uzun çabalar sonucunda onu elde ettin we bi birliktelik yaşamaya başladınız aradan kısa zaman geçti gece arkadaşlarınla dışarı çıktın, yanına çok güzel bi kız geldi we o geceyi seninle geçirmek istediğini söyledi ..

ne yaparsın ??

deli gibi aşık olduğun biri war, uzun çabalar sonucunda onu elde ettin we bi birliktelik yaşamaya başladınız aradan kısa zaman geçti gece arkadaşlarınla dışarı çıktın, yanına çok güzel bi kız geldi we o geceyi seninle geçirmek istediğini söyledi ..

ne yaparsın ??

sevgi çok değişik bir olgudur bana göre ben illk başlarda daha değişik düşünürdüm yaşadığım son olaydan sonra tabi değişti düşünceelimde eskiden erkek herşeyi yapar istediği kadar ilişki yaşar ama bir tane gerçekten sevdiği kız vardır. ha böyle düşünmek gerçekten aptaLca bir düşünceden ibaretmiş çünkü kızlarda bizim taşıdığımız kalbin aynısını taşıyormuş.. iyisinmi seviyosan aldatmıycakmışsın.. aLdatırsanda bunun cefasını çok kötü çekiyosan hele birde karşındaki kız gururluysa bittin yani..
kısacası çok seviyorsam kesinlikle aldatmam ;)

Gєηco;3131283' Alıntı:
sevgi çok değişik bir olgudur bana göre ben illk başlarda daha değişik düşünürdüm yaşadığım son olaydan sonra tabi değişti düşünceelimde eskiden erkek herşeyi yapar istediği kadar ilişki yaşar ama bir tane gerçekten sevdiği kız vardır. ha böyle düşünmek gerçekten aptaLca bir düşünceden ibaretmiş çünkü kızlarda bizim taşıdığımız kalbin aynısını taşıyormuş.. iyisinmi seviyosan aldatmıycakmışsın.. aLdatırsanda bunun cefasını çok kötü çekiyosan hele birde karşındaki kız gururluysa bittin yani..
kısacası çok seviyorsam kesinlikle aldatmam ;)

işte derler bir nusubet bin nasihattan iidir.yaşamadan insan öğrenemiyor hiç bir şeyi .

Acı olan bunu yaşayarak öğrenmek..

genco nickin diziden mi geliyor nerden geliyor

genco nickin diziden mi geliyor nerden geliyor

ilk sayfalarda verdim ama cevabını yeniden yazayım..
ben 3 sene önce kujllanıodum aynı nicki (+soyismim)
genco dizisi bir yıllık bir dizi onlar kolpa yani :D

Genco dövme yaptırmak istiyorum :D
yardımcı oLurmusun örnek dövme motifLeri buLamıyorum da
Bi ara msnde webcam de pasLaşaLım :durdurun

nerene yaptırcan hacim kalca üstü fLnsa değişik şekiller var bende.. yardımcı olurum sana.. :D

imzandaki söz güzel de yazı tipi ve renkler berbat
değiştirmeyi düşünür müsün ? :durdurun:durdurun:durdurun

aa bak murat ım aklıma senle ilk tanışmamız geldi :sigara: korka korka pm atmıştım sana. sende msn vermiştin :sigara:

ardından da bana ben adammı yiorum demiştin hatırlıomusun :sigara:

o zamanlar ne düşünmüştün hakkımda ve şimdi ne düşünüosun hadi sorum bu :melek

ne yaparsın ??

ßen Muratın ßöyLe ßir Gecesini HatırLıyorum :-D

Şaka maka Butun soruları sormuşsunuz Arkadaşlar bana soru kalmamış Bi tanede ben sallayayım

Türkiyede en çok para olsa En zengin sen olsan türkiye için ne yapardın yaptığın ilk şey ne olurdu.?

imzandaki söz güzel de yazı tipi ve renkler berbat
değiştirmeyi düşünür müsün ? :durdurun:durdurun:durdurun

ya hiç sorma söz'de artık baydı değiştircem onu eriniyorum desem inan yani : D
birde ne yazıcağımı ne koyucağımı kestiremiyorum =) o kadar acizim yani

aa bak murat ım aklıma senle ilk tanışmamız geldi :sigara: korka korka pm atmıştım sana. sende msn vermiştin :sigara:

ardından da bana ben adammı yiorum demiştin hatırlıomusun :sigara:

o zamanlar ne düşünmüştün hakkımda ve şimdi ne düşünüosun hadi sorum bu :melek

ya herkes biraz çekiniyo smoduz ya ben smod olduğum için (kendi adıma) burda hiç bir userdan
farklı oldugumu düşünmüyorum.. kişilik ve samimiyet önemLi ondada böyleydim şimdide öyLeyim
senin hakkında düşüncelerim hiç bir zaman değişmedi her zaman aklı başında kız derler ya hani
bende sana tabiri caizse aklı başında kız diyorum
aşırı çağdaşlaşan bu ülkemizde(!) istanbuLda yaşayıpta böyle benim gözümde iyi ve aklı başında olman
seni sanırım diğerlerinde ayırt eden özelliğindir hep böyle kaL..

ßen Muratın ßöyLe ßir Gecesini HatırLıyorum :-D

İçerim ben Bu akşam :E (duman)

Şaka maka Butun soruları sormuşsunuz Arkadaşlar bana soru kalmamış Bi tanede ben sallayayım

Türkiyede en çok para olsa En zengin sen olsan türkiye için ne yapardın yaptığın ilk şey ne olurdu.?

başımızdaki hükümeti aşağı indirirdim :=)
bugün çok sinirliyim bir ihaleye girdim resmen akp li değiliz diye
ihalede avucumuzu yaladık =)

Peki Murap iSpik Hakkında Görü$Lerin NeLer :p

aslına bakarsan o i..e kişiliğinin arkasında böyle masum
romantik duygusaL biri vaR..sabahlara kadar gezdiğimizi biliyoum 24 saat isayla
geçir tek dk sıkılmazsın.. bilmiyorum bu çocugu neden sevdiğimi bende çözemedim ama
tuhaf bir ilişki =)

isaya ßende Gecirmek istiyorumda Yani Zaman Gecirmek istiyorumda HaLa Lafta Arkada$ :-D

Gєηco;3131554' Alıntı:
ya herkes biraz çekiniyo smoduz ya ben smod olduğum için (kendi adıma) burda hiç bir userdan
farklı oldugumu düşünmüyorum.. kişilik ve samimiyet önemLi ondada böyleydim şimdide öyLeyim
senin hakkında düşüncelerim hiç bir zaman değişmedi her zaman aklı başında kız derler ya hani
bende sana tabiri caizse aklı başında kız diyorum
aşırı çağdaşlaşan bu ülkemizde(!) istanbuLda yaşayıpta böyle benim gözümde iyi ve aklı başında olman
seni sanırım diğerlerinde ayırt eden özelliğindir hep böyle kaL..

tşk. ederim cnm :utan benim senin hakkındaki düşüncelerimi zaten biliosun..

bu arada İsa duydun mu bak Murat ne dedii :p

ben de bir soru sorayım hayatta düşünüp düşünüp içinden cıkamadıgın düşünmekten yoruldugun bi olay gecti mi başından?

çok sevdiğim bir kız arkadaşımdan kötü bir şekilde ayrılmıştık dönmüyceğini bile bile gereksiz yere kendimi yedim bitirdim ve onu çok düşündüm artık sıkılmaktanda sıkılıyo insan bir süre sonra tabi bunu ilk an düşünemiyosun..

Geri