Genelevlerden ücretsiz hizmet

KorsanhabeR

Editör
Reaction score
0
05122009050043.jpg

Kopenhag'da iklim zirvesi öncesi Danimarkalı yetkililer katılımcıların hayat kadınlarıyla birlikte olmasını engellemek istedi. Ancak genelev işletmecileri daha uyanık çıktı...

Kopenhag Belediye Başkanı Ritt Bjerregaard, 7 Aralık'ta başlayacak küresel zirve öncesi şehirdeki 160 otele uyarı kartpostalları gönderdi. Kartpostallarda, otel sahiplerinden, hayat kadınlarıyla birlikte konaklamak isteyen müşterileri ağırlamamal arı talep edildi.

Ancak Bjerregaard tarafından gönderilen uyarı kartpostallarına cevap gecikmedi.

Ülkedeki genelev işletmeleri yayınladıkları ortak bir bildiriyle, zirveye katılım kartlarını ve bu kartpostalları gösterenlere ücrets iz hizmet vereceklerini açıkladı.

Genelevler adına kampanyayı organize eden sivil toplum örgütünün sözcüsü Susanna Moller, Kopenhag belediye başkanını eleştirirken, "Onlar böyle bir hareket yaptı, biz de kendimizi savunmak zorundaydık" dedi. ...

yakında bunlar greve de çıkarlar!!!!!

bunların yakında bakanlığıda olur :durdurun:durdurun:durdurun
hayattan sorumlu bakan:durdurun:durdurun:durdurun

başgavat mı diyecez şimdi biz o sözcüye :durdurun

aslında hizmet mantıklı adamlar ilk kez geldiğinden ayakları alışsın diye bedava bana kalırsa :durdurun

evet evet acayip bir ülke...5 yıl bulundum orada sanırım dünyanın en güzel ırk'ı diyebilirim dehşet hatunları var...geneleve gitmeye ne gerek herhangi bir bar a gitmek yeterlidir bir bayanla birlikte olmak için...

evet evet acayip bir ülke...5 yıl bulundum orada sanırım dünyanın en güzel ırk'ı diyebilirim dehşet hatunları var...geneleve gitmeye ne gerek herhangi bir bar a gitmek yeterlidir bir bayanla birlikte olmak için...

Sana inanmadığımı söylesem bana kızarmısın? :thumbdown:

Geri