Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT’a Açık Mektup

pichos_ki

New member
Reaction score
0
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar BÜYÜKANIT’a Açık Mektup

Sayın Paşam okumayacağınızı bildiğim halde size yazmak istedim.Günlerdir yazmamak için kendimi çok zor tutuyorum.Tuvalete gidiyorum küfrediyorum,küfrediyorum geri dönüyorum.Son bir aydır memleket meseleleri yüzünden çok yıprandım.Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz ama Ülkemizde deyyuslar çoğaldı.Affedersiniz böyle konuşmak istemiyorum ben Türk Silahlı Kuvvetlerine 15 ay ASTĞM olarak hizmet vermiş biriyim ve çok iyi biliyorum ki bir paşaya blogdan mektup yazarken bile böyle aktarılmaz konular.İçime hınç düştü müsaade ederseniz gene tuvalete gidip d......lara küfretmem gerek buradan olmuyor da.

Evet paşam anlamıyorum siz anlıyorsanız lütfen yalvarırım bana söyleyin.İlk önce bu Leyla Zana denen şahıs nasıl olurda benim Ülkemde meydanlarda konuşur atıp tutar ve nasıl olurda benim Ülkemin bir Büyük Şehir Belediye Başkanı kalkıp pkk ya destek verir,nasıl olurda benim Ülkemin şarkıcısı İbrahim Tatlıses Almanya konserinde Kürtlere,pkk ya para yardımı yapmadığı için konserinde olay çıkartırlar ve adam ertesi gün gidip bir çuval parayı pkk ya vermek zorunda kalır.Size bütün saflığımla soruyorum Paşam bunlar için neler düşünüyorsunuz,nasıl bu kadar sakin olabiliyorsunuz.Bakın bizim K.Irak’a girmeye ilk etapta ihtiyacımız yok.Yapılması gereken en doğru şey bana kalırsa kendi içimizde ki Vatan hainlerini yok etmek Diyarbakır Belediye Başkanından başlayabiliriz,sonra leyle zana ardından güzel bir operasyon bunun içinde hukuk sistemimizde var.Ben artık rezil olmaktan bıktım burada.Bu kadar da olmaz yani biz temizleyelim derken alıp içeriden PKK lıyı ismini zikretmeyi bile gerek duymadığım şahsı Milletvekilliği yolunu açan hukuk sistemimize el atmamız gerek yazıklar olsun yani buyurun adamlar hemen partileştiler.

Sadece PKK veya kürt sorunu değil paşam dedim ya memlekette d...... çok diye.Seçimler bitti adamın biri çıktı ve dedi ki Atatürk İlke ve İnkılapları Anayasadan çıkartılsın ve benim taşma noktam oldu.Değerli paşam size bütün samimiyetimle sorarım gece yatarken Memleketim her gün bu kadar yara alırken siz ne düşünüyorsunuz.Bu sakinliğinizi koruyabilmek için hangi ilaçları alıyorsunuz ben iyice çöktüm sinirlerim yıprandı.pkk ya karşı birşeyler yapmak istiyorum(bu kısımda edit gerekliydi kusura bakma) yada bütün samimiyetim ile yazıyorum ki beni lütfen geri kabul edin askere.İnanın buna ailem olmasa o kadar sinirliğim ki gelip Türkiye’ye askerliğe başlayacağım.Özür dilerim hınç düştü gene içime gidip tuvalete küfretmem gerekiyor müsaadenizle paşam.

Paşam sen kimsin be adam dediğinizi duyar oldum.Ben ömrümün sonuna kadar TÜRK İSTİKLALİNİ VE TÜRK CUMHURİYETİNİ İLALEMET MUHAFAZA VE MÜDAFAA etmekle ULU ÖNDER ATATÜRK tarafından görevlendirilmiş bir TÜRK genciğim ve her şeyin bilincindeyim.Ama bilincinde olmayan Türk gençlerini de uyarmak isterim onlar bu aralar uyuyorlar sanırım hiç ses seda yok.Ha bu arada tabiî ki bende Müslüman’ım Allaha inanırım ama inanmayana da veya ayrı bir Dine inanana da büyük saygı duyarım ki Almanya’da her yıl arkadaşlarımla onların bayramlarını kutlarız,onlarda bizim bayramımıza saygı duyarlar yani o kadar anlayışsız değilim.Anlatmak istediğim Ülkemde Müslümanlığı alet edip halkın cahil kısmı olan bölüm kandırılmak istenmekte ve şimdi de inanılmaz korkunç aklımın bile almadığı konular gündemde.Paşam size güvencim sonsuzdur.Elbette sizin gibi akıllı bir kişinin şu anki sakin tavrının altında da bir anlam yatar,bir düşünce vardır.

Şunu son kez söyleyip bitirmek isterim ki,unutmayın lütfen!ben bu Ülkeyi kim olursa olsun çok uzaklarda yaşayan bir Türk genci olarak yemin ederim babam dahi olsa Atatürk İlke ve İnkılaplarını,Büyük TÜRKİYE CUMHURİYETİ ni bölmeye çalışan herkesi kendi ellerimle gözümü bile kırpmadan yok etmeye hazırım!!!

moderator notu: fikirlerine katılan birisi olarak edit için üzgünüm
fakat bazı kısımları ve de dey..s gibi seviyesiz kelimeleri editlemem gerekli
geçmişte teröristler ve terörizm hakkında bende bu sözcükleri yazmama rağmen,bölümde seviyeyi düşürmemekte fayda görüyorum
katliam yapmak vb. sözlerin kanunen uygun olmadığını düşünerek bu o kısımları da biraz değiştirdim
eğer bu durumla ilgili bir sorun varsa özel mesaj atarak bana veya Rebel'e ulaşırsan sevinirim]]

taşındı
burası daha uygun.konu açarken uygun bölümleri seçmeni dileriz.

leyla zanayı çok büyüttün ülkeyi satanlar dan daha şereflidir bence en azından satmıyor bölüyor ...
memleketi satanları görmüyormusun ki sivrisineklerle uğraşıyorsun .deveyi hamuduyla götürenleri görmüyormusun sineklerle uğraşıyorsun

memleket yabancıların eline geçiyor yabancı sermayenin eline geçiyor
memleket elden gidiyor sen kalkmış bölücülerden bahsediyorsun
malesef bölücüler memleketi satanlardan daha şerefliler
en azından niyetleri açık seçik takkıye yapmıyor bölmek istiyor
bırak bölücüleri memleketi satanlara bakkkkk

Güzel kardeşim bu memleketi kim bölmüş ki, üç tane çoban bölecek sen rahat ol sıkma canını asıl mesele bizlerin kafasını bu tür meşgalelerle doldurmak. Bu arada havlayan it ısırmaz onları da salmışız havlıyorlar. Bu arada ben de Şemdinli de ATGMydim. Bunların hepsi at boku bir bok yapazazlar rahat ol kardeşim.

Geri