Geri Döndük!!! |Hackhell Galatasaray Gazetesi| Ekim 2010 YAYINDA!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GebzeLi

Altın Üye
Reaction score
0
2zqf0qu.png

Normalde ilk sayfada vardı... yanlıslıkla bu ikinci sayfayı ilk sayfanın üzerine yazınca ilk sayfa kayboldu. Yani demek istediğim daha güzel daha hoş bir çalışma vardı ilk sayfada her ne kadar paint ile yaptığım bir çalışma olsa da...
Neyse mühim değil yazılarımızda ikinci sayfada sonucta...

NOT : GAZETEYİ OKUMAK İSTEYENLER, RESMİN ÜZERİNE TIKLAYIP, ALTTAN GERÇEK BOYUTUNA GETİRE TIKLAMANIZ GEREKMEKTEDİR

gazte sayfa tasarımını yaparız burak üstüne paintten yazarsın kardeşim yardımcı olurum.

Laz seninle bu kadar tezat olabilmemiz ilginç. Neyse bir ara konuşalım bu konuyu. =)

gazte sayfa tasarımını yaparız burak üstüne paintten yazarsın kardeşim yardımcı olurum.

Kanka çok saolasın, yalnız ilk sayfanın verilerini kaybetmesem onuda ekleyecektim. Orada bambaşka bir çalışma vardı.. Hani görsen belki bunu paintle mi yaptın gibisinden sorular sorabilirdin :) Dediğim gibi tasarımı yapmıstım aslında bu ikinci sayfa normalde birinci sayfada var ama ne yazık ki onun üzerine yazdım :)

Laz seninle bu kadar tezat olabilmemiz ilginç. Neyse bir ara konuşalım bu konuyu. =)

Sen Şampiyonlar Ligi'ni hem futbolcu hem teknik direktör olarak al ama futboldan anlama Servet seninle dalga geçsin.. Yok efendim.. Vereceksin Rijkaard'ın eline ipleri, bak bakalım takımın çehresi nasıl değişiyor.. Ve madem büyük bi kulüpsün Rijkaard gibi bi hocayı takıma getirebiliyorsun 'Aykut Kocaman bile(!)' kendi transferini kendi yapıyor.. Rijkaard'a da bu imkan verilsin.. En azından söylediği adamlar gönderilsin-alınsın.. Rijkaard'ı eleştirmek hata..

Sen Şampiyonlar Ligi'ni hem futbolcu hem teknik direktör olarak al ama futboldan anlama Servet seninle dalga geçsin.. Yok efendim.. Vereceksin Rijkaard'ın eline ipleri, bak bakalım takımın çehresi nasıl değişiyor.. Ve madem büyük bi kulüpsün Rijkaard gibi bi hocayı takıma getirebiliyorsun 'Aykut Kocaman bile(!)' kendi transferini kendi yapıyor.. Rijkaard'a da bu imkan verilsin.. En azından söylediği adamlar gönderilsin-alınsın.. Rijkaard'ı eleştirmek hata..

Kanka takımda hiçbir gelişme yok. Bana takımda 2 senedir olumlu bir gelişme söyleyebilir misin? Transfer yapmana izin vermiyorlarsa, alt yapıdan oyuncu çıkarmana da engel olmuyorlar ya, veya sahada sergilediğin futbola da engel olunmuyor.

Defansın solunda adam yokluğunda, sol bek diye direteceğine, alt yapıdan bir genci oraya monte etmeye çalışabilirdi. En azından sol beke yapılan yabancı transferi yerine Makoun tarzı bir orta saha oyuncusu transfer edilebilirdi.

2 sene geçmiş sen daha hala kötü oynuyorsun. Nereye kadar sabredilecek. Bizim ligimiz Norveç, İsveç veya Finlandiya Ligi değil. İnsanımızda öyle. Biz Güney Avrupa ülkelerinden biriyiz. Sıcak kanlı bir yapımız var ve sabırsız bir toplumuz. Beğenilse de beğenilmese de böyle. Başarısızsan dünyanın her yerinde başarısızsındır ve gidersin. Bu Milan'da da olsan, Real Madrid'de de olsan, Bayern Münih'te de olsan aynıdır. Eğer bazı şeyler olmuyorsa, bunun içinde yönetiminde zafiyeti vardır, daha da fazla zorlamanın anlamı yok bazı şeyleri. Her ikiside efendi gibi bu işi yapamıyoruz biz deyip gitmelidirler.

rijkaard ın sucu ne ? yazısında dediği gibi

hiç bir antrenör de ben kötüyüm demez.bu hiç diyemez kendisi antrenör bile değil.kişiliksizin teki nasılsa yılda 4,5 milyon avroyu götürüyor.madem takımdan memnun değilsin istediğin transferler yapılmıyor.bırak git.serveti bitirmek kolay önemli olan kazanabilmek.bunun en iyi yaptığı şey oyuncularını kötülemek.sanki kendisi alex ferguson.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri