Gerici, özgür kadını istemez.

Bu ne biçim laf.
Tüm Müslümanlar ın kimin ümmeti olduğunu biliyor musun?
İki Cihan Serveri Efendimiz Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.)
Bu kadar cehalet bu kadar saygısızlık bu kadar terbiyeszlik bu kadar aşağılık olur mu bir insan?
Sen benim Peygamberime nasıl saygısızlık edersin terbiyesiz mahluk...

Forum yetkililerini göreve davet ediyorum.
Lütfen bu şahsa haddini bildirsinler...

sen ümmetin ne demek olduğunu biliyor musun da konuşuyorsun arkadaşım bak bakalım ne imiş sadece senin bildiğinden başka....
işte gericilik dediğimiz olay böyle bişey her şeye att gözlüğüyle bakan olayları istediği yöne çekne insan lardan oluşur özellikle

Gericilere Cevap

sen ümmetin ne demek olduğunu biliyor musun da konuşuyorsun arkadaşım bak bakalım ne imiş sadece senin bildiğinden başka....
işte gericilik dediğimiz olay böyle bişey her şeye att gözlüğüyle bakan olayları istediği yöne çekne insan lardan oluşur özellikle

Çok ilerici arkadaş Türk Dil Kurumu Resmi İnternet Sitesindeki Sözlük Açıklamasını oku istersen

Hz. Muhammed'e inanarak, onun yaptıklarını ve söylediklerini uygulayarak çevresinde toplanan Müslümanların tümü:
"Allah'ım, sen koru Muhammed ümmetini bu eşkıyanın zulmünden."- .

Hala utanmadan etrafta dolaşıyorsan asıl örümcek beyinli sensin demektir...:vur

gericilerin sevdigi, okula zorla gonderilmeyen, kucuklukten itibaren kole gibi yetistirilen evlenince tek eglencesi sabahları komsularla kahve icmek olan güçsüz kadınlardır.

zaten okumus, ayakları ustunde durabilen kadınlar da gericilerle beraber olmazlar.

o yuzden gericilerin kedi-ciger olayı vardır.

Evet garpuz mudur karpuz mudur? her neyse ümmet neymiş seninde zihninde olan açıklamsını yapta bizde bilmediğimiz şeyi öğrenelim...
Okumaktan ve de araştırmaktan aciz insanlar topluluğu..................

birbirinize yönelik yorum yapamyın ve içi bomboş teşekkür mesajları atmayın

her şeyin bir ölçüsü vardır
yüce Allah kadınında ölçülerini,sınırlarını bildirmiştir(bilen biliyo) bundan daha fazlasını isteyen insandan birşey beklememek gerekir

"özgür kadın" ne yaptığı kendisinden başka kimseyi ilgilendirmeyendir
ister evinde oturur, ister dışarda gezer, istediği ile istediğini yapar, size ne?
yazıda bahsedilen "özgür kadın" onla düşüp bunla kalkan, kadın değil
dikkat edilirse yazıda özgür kadın tanımı yaparken bar köşelerinde erkeklerle para karşılığı beraber olanlardan hiç bahsetmemiş, onun için maksimum sayısı 0.5% olan kadın profilini alıpta saçma sapan yorumlar yapmayın

Beyler okuduğum kadarıyla hiçbirinizin ne İslam konusunda olsun , ne demokraside olsun , ne siyasette olsun tam bir bilginiz yok türkiye okumayan insanın cehaleti yüzünden ve bu cehaletini başkalarına doğruymuş gibi göstermesinden bu hale geldi lütfen her kafasına esen kendi görüşü doğruymuş gibi olaya tek taraflı bakarak aklına eseni tam bilgisi olmadan yazmasın.Hiç kimseye özel sölemedim bunu 2 karşıt görüş içinde söledim.

Ŧ ℓ ε ŧ ¢ ħ;3073817' Alıntı:
"özgür kadın" ne yaptığı kendisinden başka kimseyi ilgilendirmeyendir
ister evinde oturur, ister dışarda gezer, istediği ile istediğini yapar, size ne?
yazıda bahsedilen "özgür kadın" onla düşüp bunla kalkan, kadın değil
dikkat edilirse yazıda özgür kadın tanımı yaparken bar köşelerinde erkeklerle para karşılığı beraber olanlardan hiç bahsetmemiş, onun için maksimum sayısı 0.5% olan kadın profilini alıpta saçma sapan yorumlar yapmayın

senin mesajına kolay kolay cevap yazmam bilirsin ama;
mademki yukarıda yazılanı savunuyorsun,yani işin cinsel yönünü bu şekilde savunuyorsan,şu mübarek perşembe gecesi ile geçilen dalgayıda yazıda eminim farkındasın.
EEE ozaman seninde dolaylı olarak onaylamış bulunduğun cümlenin tanımını tamamlarsak;
özgür,kültürlü kadın her istediğini yapar,istediği ile birlikte olur,bu onu ilgilendirir
özgür olmayan ise sadece perşembe geceleri eşi ile birlikte olur.
Konunun geldiği yere bakarmısın ve savunduğun şeye kaldı ki;
ben sadece utandım bu satırları yazarken
kadının hakkını savunmak bizemi kaldı ki?
elbette ezilenin,aşağılanan ve hor görülenin yanında ve yardımcısı olmak erkeğin görevidir ama bu tip mesajlar erkekliğin yüz karalığıdır
tıpkı türbanı kadınlara sormamak gibi !!!!

senin mesajına kolay kolay cevap yazmam bilirsin ama;
mademki yukarıda yazılanı savunuyorsun,yani işin cinsel yönünü bu şekilde savunuyorsan,şu mübarek perşembe gecesi ile geçilen dalgayıda yazıda eminim farkındasın.
EEE ozaman seninde dolaylı olarak onaylamış bulunduğun cümlenin tanımını tamamlarsak;
özgür,kültürlü kadın her istediğini yapar,istediği ile birlikte olur,bu onu ilgilendirir
özgür olmayan ise sadece perşembe geceleri eşi ile birlikte olur.
Konunun geldiği yere bakarmısın ve savunduğun şeye kaldı ki;
ben sadece utandım bu satırları yazarken
kadının hakkını savunmak bizemi kaldı ki?
elbette ezilenin,aşağılanan ve hor görülenin yanında ve yardımcısı olmak erkeğin görevidir ama bu tip mesajlar erkekliğin yüz karalığıdır
tıpkı türbanı kadınlara sormamak gibi !!!!

anlatmaya çalıştığım durum çok basit aslında
özgür olan kadın istediğin yapar , bu kimseyi ilgilendirmez,
özgür olmayan kadın istediğini yapamaz, çünkü kocasına, ailesine, çevresine bağlı yaşamak zorundadır bu da kimseyi ilgilendirmez.

Ezilenin yanında olmak vs. vs. geçelim bunları, kadınlar gerçek anlamda özgür olsalar zaten erkeklerle "eşit" yaşama hakkına sahip olacaklar , ne ezilecekler ne de korunmaya ihtiyaçları kalacak

Özgür kadının veya özgür olmayan kadının yaşamı üçüncü kişilere bu şekilde malzeme olmaz,

Bu kadınlar insan değil mi yahu bırakında kendi kararlarını kendileri verebilsinler, istedikleri gibi davranabilsinler, doğrusunun yararı, yanlışının zararı kendilerine değil mi?
Nedir bu korumacılık diyeceğim ama koruma adı altında yapılan baskının korumaktan çok kadınlara zarar verdiği açık

niye kadınları 2. sınıf insan olarak görüp onların korumaya muhtaç oldukları saçmalığına inanıyoruz? Niye kadınlar kendi haklarını ya da erkeklerin hakkını savunmuyor, kadınlar bu kadar aciz midir? Bir erkeğin yaptıkları bu kadar sorgulanmıyorda kadınların üzerinde niye böyle büyük bir baskı var?

bütün bu soruların tek bir cevabı var:
Toplumlardaki ata erkil aile yapısı

erkek güçlüdür, erkek yapar, erkek eder, erkek haklıdır
ama kadın
kadın namussuzdur, kadın tehlikelidir, kadın kötüdür, kadın haksızdır, kadının yeri evidir vs. vs.

bunları aşmak lazım
Çünkü bu kadınlar da aynı erkekler gibi insan, Allah'ın kulu ve vatandaş
neredeyse erkeklerin yaptıkları işlerin tamamını da yapabilecek durumdalar

Gerek kadınlar gerekse erkekler,"kadın güçsüzdür ve güçsüz kadın erkeğin gölgesinde kalmak zorundadır" anlayışından kurtulunmadığı sürece kadınların üzerindeki bu tür anlamsız baskılar ve saçma sapan davranışlar devam edicektir.

Yazıda geçilen dalgaya gelecek olursak, siyasal İslam'ı savunan kişilerin kadınlar hakkındaki mükemmel görüşlerini biliyoruz, kadınlara türbandan başka özgürlük(?!?)
tanınması konusunda tek bir adım atmış olmayan bu güruh "kadının yeri evidir" anlayışını şiddetle savunmaktadır, bu yüzdendir ki Bekir Çoşkun'un hedef tahtasına cuk diye otururlar, haliyle yaptıkları varsayılan işlerde bunun içersinde olacaktır

özgür kadın ;resim ve fotolarda nü için canını verendir
özgür kadın;sanat için soyunandır

özgür kadın;evinde pişecek başka şeyi olmadığı için bulgur pilavını kaşık-çatalla değil çin çubuğuyla yiyendir
özgür kadın;sadece cuma geceleri değil,istediği her zaman herkesle yatabilendir.

özgür kadın;akşama kadar 20 ytl yevmiye ile çalışan amelenin yada asgari ücrete talim eden işçinin karısı olamaz.Olsada yanına cristiandior marka parfümden başkasını kullandırtmaz erkeğine.En iyi ihtimal
özgür kadın;ahırdan yeni gelmiş kocasına :
-Bu gün inekler çok güzel kokuyor,yeni sezon parfümlerimi kullanıyorlar,diye sormaz.

özgür kadın;görmüş geçirmiştir demokrasinin bir tarafına kaçan oklarını.
Özgür kadın;tüp,yağ,şeker kuyruklarında beklemez.
Özgür kadın;arabası olmadığı için benzin kuyruğunda hiç beklemez.

Özgür kadın;gericinin düşmanıdır.
Gerici iş,aş,çarşı-pazar,asgari ücret derdinde iken
özgür kadın;mayo,bikini,ruj,sanat,çatal,bıçak,suşi derdindedir.
özgür kadın;ekmeğin kaça alındığını bilmez.

O yüzden

Allah'ın emri olduğunu bildiği örtünmeyi ;
özgür kadın zaten özgür olduğu için takmaz.
Çünki;hukukçuların işine gelen yorumları pek sevindirir özgür kadını.
Ama Allah'ın adaleti çok farklı olacağının farkında değildir özgür kadın.

pasam sana diyecek lafım yok walla helal.

yahu bide anlamadığım bişe war. benim akrabalarım basörtüsü kullanıyo. simdi onlar esirmi oldular.(sana solemiyom pasam ,konuyu acana diyom bunları)
turkiyede fatiha suresini bile bilmeyen insanlar var.
her gün bira icen elin hristiyanı bile pazar günü kiliseye gidiyo
kendilerince sacma sapan dinlere inanan yamyamlar bile dinlerinin gereği günde 5 öğün afrika dansı yapıyo
ama turkiyede camiye adımını atmamıslar var. ben tanıyorum hatta
dini bu kadar asağılayan bir millet daha warmı Allah askına . nereye gidiyor bu millet.Allah sonumuzu hayretsin.sonumuzu iyi görmüyom ha .
özgür kadın atatürkcüymüs . atlarım senin atatürkcülüğüne.Atatürkün kuranı kerimi ve aynı zamanda türkce mealini ezbere bildiğini biliyormusun sen botokslu özür kadın

Geri