Geyiğe Gel Hackhell..

MaYdOnOz

New member
Reaction score
0
SABAHTAN BERİ ÇOK SIKILIYORUMM HİÇ HAREKET YOK!!! oyuzdenn başlayınn bakıyım

hayatınızınn en dumur anlarını anlatın...

6 SENE ÖNCE FALANDI YAZ GÜNÜYDU ÇOK SUSAMISTIMM AMA DELİ GİİBİİ EVE GELDİMM KOLA ŞİŞESİNİ ELİMEE ALDIMM BARDAĞA DOLDURDUM BİR DİKİŞTEE İÇİCEM YAA BARDAĞI Bİ KALDIRDIMM İÇERKENDEE Bİ YANDAN BARDAGINN İÇNE BAKIYORUM TABİİ SİNEKLEE GÖZ GÖZEE GELDİK AMA BARDAGI AGZIMDAN CEKEMİYOMM SANİYEE İÇİNDEE OLAYY GERÇEKLEŞTİİ VE BEN ONU YUTTUMM VE AYNI ANDAA KUSTUM VE SİNEK UCTU GİTTİ BENDEE DUMURR Bİ ŞEKİLDEE ONA BAKA KALDIMM.SİNEĞİNMİİ BENİMİİ VERİLMİŞ SADAKAMM VARDII BİLEMİYORUMM ARKADASLARR YAAA İGRENÇ Bİ DURUMDUU.

HADİİ SİZZ YAZINN ŞİMDİ..

Okuldan çıkıp eve gelmiştim.Karşı komşu bağırarak anneme sesleniyor.

- "Sıdıka hanımmmm sizin oğlan mimardı dimi"
- ewett mimarlıkta okuyo
-yaa ona zahmet bizim köpek için bi klübe yapsın hayvvancağız halının üzerinde uyuyo...

Bu lafı duyduktan sonra hayatın anlamını sorgulamaya başladım.....)

1 sene once arkadasıma bı msj yazdım ...
naber la soner olm ben bızım kızı ektım :D
nereye gıtcez yarın kadıkoye gıdelımmı...:D
sızce bu msj ı kıme gonderdım :D:D:D:D:D:D

vahhh vahhh benimm aşkımaa yaaa köpek kulubesimi yaptırmak istedilerrr.kıyaamm ben sanaa yaa :D:D:D:D

Lise yıllarında okuldan kaçmaya karar vermiştiik
arkadaşlarla arka kapıya yönelirkenn
eşofmanlı bir erkek öğrenci ''NEREYEE'' diye bağırınca
''CEHENNEMİN DİBİNE GELİYONMU'' dedimmm
:( Onun bizim okula yeni gelen beden eğitimi hocası olduğunu nerden bilebilirdim kiiii

GeHeNNa' Alıntı:
Lise yıllarında okuldan kaçmaya karar vermiştiik
arkadaşlarla arka kapıya yönelirkenn
eşofmanlı bir erkek öğrenci ''NEREYEE'' diye bağırınca
''CEHENNEMİN DİBİNE GELİYONMU'' dedimmm
:( Onun bizim okula yeni gelen beden eğitimi hocası olduğunu nerden bilebilirdim kiiii

puhahhahahaa cok güldümm yaaa

bundan 12 sne once falan:D
arkadaşım serkangılın sigortası atmışdı ve serkan
tamır etmeye cakısıyordu.
annesi;
oğlum serkan bırak sen onu!! seni elektrık carpar.arkadaşın yapsın??????????????

J@CK@L' Alıntı:
bundan 12 sne once falan:D
arkadaşım serkangılın sigortası atmışdı ve serkan
tamır etmeye cakısıyordu.
annesi;
oğlum serkan bırak sen onu!! seni elektrık carpar.arkadaşın yapsın??????????????

hihihihiiiii iyidi bu yaa :D:D:D

walla bundan 2 sene once okuldan kaçmaya karar vermiştik arkadaslarla hersey normal gitti okulan kaçtık (ne yaptıgımızı hatırlamıyorum) ertesi gun okula geldiğimizde mudur bizi sırada paketlemişti ne oldu filan derken 4 sene hiç gormediğim bir odaya soktu bizi kucuk bir odaydı ben nerden bileyim okulun kamelarla dolu oldugunu ,kameralar gozukuyordu ama biz calısmıyor sanıyorduk oda da kayıt odasıymıs , biz birde onun ustune hocam kaçmadık filan diyince herif bize kayıtları gostermişti ve 2 gun uzaklastırma !

Gercekci Olun :)

+ya arkadaslar hergun buraya alinti konular yazacagimiza basimiza gelen komik seyleri yazsak

ornegin ben baslim herkesden bekliyom ona gore:)

ortaokuldayken bii ara bizim grubu bi oyun sarmisti :) duvara yakin

nedir bu oyun?duvara para atarsiniz 5 7 kisi demir olarak parasi duvara en yakin, olan yerdeki paralari alir:)

cocukluk iste

neyse konuya gelim artik biz bunu tenefuslerde degil derslerdede oynamaya basladik

bi gin dersde sarmis bizi oyun oynuyoruz dersde trafik di galiba

hocamda beni severdi kulagi cinlasin belki yolculuga cikmistir ama:D

hoca :
--maverr bak yapma diyom

dedikce ben oyuna devam tabi 3 kisi daha var

siradan kalktim yine arkaya dogru yoneldim parayi attim(tabi egilerek)
:D

siraya oturmak icin arkami bi dondum hocaaaaaaaaaa

bi elini ok gibi gererken gordum bide gozumu bi actim

kizin kucagindayim kendimden gecmisin:D

hic unutmam aradan 7 sene gecti hala dun gibi kafamda:) ne gunlerdi bee

hadi sira sizde

MaVeRcİk' Alıntı:
+ya arkadaslar hergun buraya alinti konular yazacagimiza basimiza gelen komik seyleri yazsak

ornegin ben baslim herkesden bekliyom ona gore:)

ortaokuldayken bii ara bizim grubu bi oyun sarmisti :) duvara yakin

nedir bu oyun?duvara para atarsiniz 5 7 kisi demir olarak parasi duvara en yakin, olan yerdeki paralari alir:)

cocukluk iste

neyse konuya gelim artik biz bunu tenefuslerde degil derslerdede oynamaya basladik

bi gin dersde sarmis bizi oyun oynuyoruz dersde trafik di galiba

hocamda beni severdi kulagi cinlasin belki yolculuga cikmistir ama:D

hoca :
--volkan bak yapma diyom

dedikce ben oyuna devam tabi 3 kisi daha var

siradan kalktim yine arkaya dogru yoneldim parayi attim(tabi egilerek)
:D

siraya oturmak icin arkami bi dondum hocaaaaaaaaaa

bi elini ok gibi gererken gordum bide gozumu bi actim

kizin kucagindayim kendimden gecmisin:D

hic unutmam aradan 7 sene gecti hala dun gibi kafamda:) ne gunlerdi bee

hadi sira sizde
dostum dun yanılmıyorsam maydonozun hackhell geyiğe gel adlı bir başlıgı vardı bız oraya yazıyorduk
bu başlıkları birleştirmelisin bence daha ii olurrr

yaa jujum(qyner) ve barbazulam ii bilir,bilgisayarcıya gtmiştik 3müz jujuma bilgisayar almak için herneyse ben bişi yapacam ya mutlaka adama dedimki(adam=bilgisayarcı puahah) sizde mikrofon var mı dedim ama soruş şekli felan çok cddi:D herneyse işte adam var dedi,ben de ii bende de var dedim,adam mı dumur oldu ben mi bilmiorum,o anı yaşayan 3müs ve adam bilir anca yinede çok gülmüştük:D

piken' Alıntı:
yaa jujum(qyner) ve barbazulam ii bilir,bilgisayarcıya gtmiştik 3müz jujuma bilgisayar almak için herneyse ben bişi yapacam ya mutlaka adama dedimki(adam=bilgisayarcı puahah) sizde mikrofon var mı dedim ama soruş şekli felan çok cddi:D herneyse işte adam var dedi,ben de ii bende de var dedim,adam mı dumur oldu ben mi bilmiorum,o anı yaşayan 3müs ve adam bilir anca yinede çok gülmüştük:D
ya bu olayn yasanması yada gorulmesı lasım puhaha...aklıma geldkce..puhhaa...alemsin ya juj...

okulda su sawaslarının oldugu bi donemdı gene...sıse we yangn hortumunu denedkten sonra we buyuk bı ceza alıstan kurtuldktan sonra balonlara su doldurmaya karar werdk...yere attıgnda weya bırısının ustune amacınıza ulasıodnz...bigun gene atısıos flm ben kowalıorm birisini tam attım hoca cıkmasmı karsımısa we direk...fosstt...nasıl kactgmı bilmiorm ya ama epey kufur yedık puhaha...yakalansaydk wala halımı dusunemıorm...:D

HAZİRAN 2005;
Bilet almak için TCDD'nin telefonunu çevirmiştim...
TELEFONA....
Santral için ..1 Müşteri hizmetleri için ..2 , Bilet almak için ...9'u tuşlayın diyordu...
9'a basıyorum ama hiçbir tepki yok.yine santral için ..1'e bilet için...9'a basın diyordu tele sekreter..
10 dakkalık uğraştan sonra bekleyişten sonra telefonun yanındaki klavyeye tıkladığımı fark ettim....

................ :(

qyner' Alıntı:
ya bu olayn yasanması yada gorulmesı lasım puhaha...aklıma geldkce..puhhaa...alemsin ya juj...

okulda su sawaslarının oldugu bi donemdı gene...sıse we yangn hortumunu denedkten sonra we buyuk bı ceza alıstan kurtuldktan sonra balonlara su doldurmaya karar werdk...yere attıgnda weya bırısının ustune amacınıza ulasıodnz...bigun gene atısıos flm ben kowalıorm birisini tam attım hoca cıkmasmı karsımısa we direk...fosstt...nasıl kactgmı bilmiorm ya ama epey kufur yedık puhaha...yakalansaydk wala halımı dusunemıorm...:D
evt gerçekten yaşanmalı,bu anlattıın olayda ben yokum ama:(

bu arada ghostlaz seninki züppermiş:D

ortaokulda yada lise 1 de flmdık galıba daha senle aynı sınıfta deıldk jujum...:D

BU DA BİŞEY Mİ ;
askerdeyim...
midemden rahatsız olmama rağmen nöbete gitmeyi göze aldım sabah 4 - 6 nöbeti..
kimse gelmez millet uyuyor yani otururum yatarım kafama göre takılırım dedim.. ama gel gör ki komutan izin vermiyor..
çıktım karşısına kıyak bir selam :) gidecem dedim..
paki dedi ama gelecem sırf seninin için gelecem oturduğunu uyuduğunu görürsem yandın ..
bende nerde o günler dedim biz taş fırın erkeğıyız oturmaz uyumaz vatanı savunuruz dedim ...
peki dedi;
selam verip çıktım..
sabah 4-6 ya kaldırdılar tabi beni... nöbete gittim..
daha nöbet başlamadı ben kıçımı oturacak kasayı bile ayırdım...
10 dakka şöle bir gezdim.. tabi bu arada midem de ağırmaya başladı ya oturayım dedim..
5 dakka otur 10 dakka ayakta derken nöbet bitimine 20 dakka kaldı...
tabi ben oturduğum yerde mışıl mışıl rüya alemlerine yolculuğa başladım.
Bir ara;
"şşşt aloo uyan koçum"
depiği ile irkildim..
ewet komutan gelmişti ve en uygunsuz durumda idim...
.........
:(

merhaba

ya hep buraya alıntı yazmamız şartmı mesela ne zaman mutlu olduğumu yazzak bazı kişlerde istediğini yazıyo o zaman bizde yazalım yani :eek:

gercekten kotu bi durum ghost laz..ceza flm almadn umarm...yoksa sen bu olaya guluomydn..

Geri