Geyik Cafe

evet sınıfta eksik var :D

hoşgeldiniz :p

ben burdayım hocamm bıraz sıkıntılıyım su bjk lılere acıları buyuk oldugundan olmadık laflar soluolar neyse olan oldu bıttı bende uzulmuyorum sampıyonluk gıttıgıne hakeden kazandı oldu sampıyon adam gıbı oynasaydılar yenseydıler uzulmeye gerek yok yanı

bana yokmu aşkolsun :( :( :( :( :sneaky2::sneaky2::sneaky2: :sneaky2: :sneaky2: :sneaky2: :sneaky2::thumbdown: :thumbdown: :thumbdown: :thumbdown:

sarmaIMAG0010.jpg

sana da sarma getirdim bak. ellerimle sardım :tongue_smilie:

mercimeklikfteIMAG0008.jpg

mercimekli köfte de var. :biggrin:

ayransız olmaz değil mi :biggrin:

ayran.jpg

bir de tatlı yiyelim tatlı konuşalım. adı biraz tuhaf ama urfa yöresine özgü bir tatlı "şıllık" :huh:

meleginmarifetleri_tat.jpg

hadi afiyet olsun. isteyen alabilir. :biggrin:

biraz geç oldu ama malum okuldaydım. idare et. :D

abowww kaynanam da seviyormuş ... oohhhh eline sağlık varya ben bitiririm onları .. kimse gelmesin 15 dakikalığına kapatıyorum cafeyi ( konuyu )

Selam millet. Nasılsınız. Bir selam verip kaçayım dedim :durdurun

iiyi murat hoşgeldin güle güle :):)sen nasılsın

ateş almayamı geldin ....

Yok yok ateş almaya değil. Bi nabız ölçeyim dedim. :)

A.s kendi adıma iyiyim sen de iyisindir inşallah. : )

valla kent öyle yapılıp da kargoyla olmaz hemen yapılıp sıcak sıcak yiyeceksin. tabağa koymayı da beklemesen olur tencereden. :p

ne zaman bu topice gelsem karnim acikiyor :huh:

kim ugrasacak simdi sarmaylan:biggrin:

nabızlar nasıl murat ....:):) EFTALYA SEN DE HOŞ GELDİN.. AÇIKMAMAK MÜMKÜN MÜ

soğuk ta olur ya :(:(

valla kent bana yaptırmaya niyetleniyor. gel el birliği ile yapalım. :p

orduya mı yedireceksin diye bir sözü vardır babamın annem hiç bir yemeği az yapmayı bilmiyor. şimdi biz orduya yetirmek üzere yapacağız. karavana olacak. hadi kızlar toplanın :p

soğuk olmaz kent ya kıymalı olacak o soğuk yenmez. :hadiordan :p zeytin yağlı da güzel olur ama şöyle aralarda bol limonlu :p

bu gün milleti acıktırmak için elimden geleni yapacağım :durdurun

Hoca Bak Çoluğuna Çocuğuna Acıdım affettim Beni Acıktırma İşkence Yaparım Sana :001_rolleyes:

Nabızlar iyide bende She'nin yorumuna katılıyorum. Ne zaman geyik cafe'ye gelsem birden acıkıyorum yahu :durdurun

Hoca Bak Çoluğuna Çocuğuna Acıdım affettim Beni Acıktırma İşkence Yaparım Sana :001_rolleyes:

özellikle seni acıktırmam lazım. zaten gürcanla bir olup işkence yapacakmışsınız. burnumu penseyle mi kerpetenle mi uzatıyordun? :eek:ut:

brek.jpg

bu özellikle senin için. :hadiordan

Geri