Geyik Cafe

hehe eli bosmu gelseydik ama Møñàr¢hïè :=)

Nazar boncuu getiricen :)

20.11.2006-16.11.29.906~nazar%20boncuğu.jpg

ismail (oldnes) Kanka 10 kilo vermişin dogru mu kanka :::::D

Aklıma bi anım geldi anlatmadan geçemiycem. gerçi hatırlamak istemiyorum ben o anı ama dayanamadım =)
bigün işten çıktım eve gidiyorum, karnım baya bi acıkmış eve kadar dayanamadım girdim bi dönerciye, bi yarım tavuk döner bi de ayran söyledim, oturdum gelmesini bekliyorum bi de sağımda solumda okuldan yeni çıkmış liseli kızlar var tek sap benim =) azcık gizemli hesabı takılıyorum bakmıyorum kızlara dışarda biyere odaklandım oraya bakıyorum, dedim tamam süper karizma yaptım. bi de bi bakışımı keşfetmiştim öyle bakınca seksi oluyorum =) 1 dakka filan durdum öyle :) neyse benim siparişler geldi sonunda. plastik kutuda verdi ayranı hacı amca. tabi önce çalkalamak lazım =) çalkamaz olaydım, çalkalamamla bi kutu ayan olduğu gibi kızların üzerine :durdurun mal hacı amca kutuyu açmış da vermiş farketmedim :) ben az ayran oldum arkadaki kızlar komple bembeyaz :durdurun. O an ölmek isedim, o kadar uğraşıp az bişey yaptığım karizma da yerle bir oldu :) ne diyeceğimi bilemedim. şoka girdim resmen kısa süreli, sonra şoktan çıkınca özürdilemeler falan, adam d,yo tamam olum diyo ortalıı temizleriz de kızları napıcaz? :) valla dedim bilmiyorum. bi avuç peçeteyi verdim kızlara. amcaya da bi yarım döner bi de ayran parası olan 1.000.000 lirayı ( o zaman altı sıfır var hala) verdim. kaçtım :durdurun.

bi anım daha var öyle rezil olduğum ama onu anlatmam ya da anlatırım da sonra
:)

hayirLi oLsun usta
güzeL düsünmüsün

usta'mi sevmeyeni gulyabani'Ler kovalasin
:

:durdurun

Usta kelimesi senin yanında bana çok ağır gelir dai.. Teşekkür ederim..

Eftalya; güzel arkadaşım çok teşekkür ederim. Çok naziksin..

Uyarı: Şu dakikadan itibaren balşıkta geyik muhabbeti yasaklanmıştır. :sneaky2: Başlığa mesaj yazacak arkadaşlar sadece beni övsün lütfen... :001_rolleyes:

Menüyü bir görelim de ona göre övüp övmeyeceğimize bakarız :eek:
Malum her taraf cafe dolmuş artık.Bakalım nasıl müşteri çekeceksiniz? :)

Usta cafe işletmenin mucidi benim. Known ve Ulash beni taklit ettiler...:durdurun

Çok iğrenç bi espri geldi aklıma dün biri söylemişti onu yazayım bari :)
Hani Askere giden biri için muhrelif yerlere O şimdi askerde yazıoylar ya, aslında askere giden O' ymuş O askere gidince alfabede 28 harf kalmış :durdurun m,n...ö,p....... :) gülmediğinizi biliyorum

ßi daaa ßenLe k0nuşMa :D f0rumdan üyeLiğimi siLiyorum xP :durdurun

robin hood geyiği öldürdükten sonra yayını yalamış.neden?
cevap:yayla lezzet testi yapıyormuş
----------------------------------------
eli olmayan babaya ne denir?
cevap:noel baba
---------------------------------------------
osmanlılar yemeği banarak yiyorlarmış.buna bağlı olarak osmanlıların hangi kası gelişir?
cevap:eek:smanlı bankası
---------------------------------------------------
zenci bi adam koluna bakmış kendini görmüş neden?
-karakolda ayna varmış.
------------------------------------------------

7 cüceler pamuk prensesi görünce ne olur?
-seven up..
---------------------------------------------------
kediler niçin havaalanına gidemez?
-çünkü pist var.
----------------------------------------------------
adam yatmadan önce, başucuna bir bardak su koyuyormuş.neden?
-suyun kaldırma kuvveti yüzünden.
------------------------------------------------------
hakan ile tahin arasındaki fark nedir?
hakan peker, tahin pekmez! :p
-------------------------------------------------------
frank de bouer'in kardeşinin ismi nedir?
-mendebur!
-------------------------------------------------------
fenerli aykut gol atamayınca ne demiş?
-i couldn't...
--------------------------------------------------------
sen kamyoneti al,leonardo da vinci!
ben yürüyelim diyorum, gerard depar dio!
ben çatıya çıkalım diyorum, rahibe terasa!
-----------------------------------------------------------
-edi'yi tanıyormusun?
-hangi edi?
-yapı kredi..peki büdüyü tanıyor musun?
-hangi büdü?
-iyyakenbüdü...erol'un ve erman'ın da selamı var
-(büyük bir sazanlıkla) hangi erol, hangi erman?
-profiterol ve doberman..
----------------------------------------------------
son olarak, özlü sözler:

dostumu yedim bekliyorum... (dr. hannibal lecter)
açtırma kutuyu,söyletme kötüyü...(pandora)
böylece 30 bin kişiye iş imkanı sağlamış olduk...(ramses)
bir ben var ki benim içimde,benden ziyade... (alien!)
kaldıramazsan kaldırırlar gülüm... (arşimet)
tanzanya-zanzibar'dan delikanlı adam çıkar!(freddie mercury)
-------------------------------------------------------------------------

Igrenc esprıler benden sorulur :glare:

Eeee banLarsınız Artık :durdurun:durdurun m0raLimizi ßozuyo ::D

bir gecikmeli hayırlı olsun mesajı da sana gelsin madness.. biraz önce KnowN'a uğradım..sanada uğrayayım dedim.. =)

hayırlı uğurlu olsun..

ßu ne ya ßurdada geyik mi olurmuş :hadiordan

Haydi herkes ßizim cafeye :D

Dayanamadım bi anımı daha anlatıcam. =) bu rezilliğin daniskası aklıma geldikçe yüzüm kızarıyo :)

bi gün işe gidiyorum, belediye otobüsündeyim, otobüs herzamanki gibi sıkışık. birbirini hiç tanımayan insanlar kıç kıça seyahat ediyo, yanlışlıkla bi bayana temas ettiğinizde karnınıza dirsek yemek de cabası :) neyse benim de yanımda bi kız var elinde kitapları filan var üniversite öğrencisi olduğu anlaşılıyo. otobüsün içi de bi havasız bi havasız sormayın, millet bunaldı artık. en sonunda yaşlı bi teyze camı açmayı akıl etti de rahatladık. oh dedik cam açılacak şimdi. ben de bakıyorum camı kim açıcak diye. kadın artık bağırıyo çünkü, "evladım camı açsana" diye 3 kere filan tekrarladı. kadın dayanamadı dürttü de beni öyle anladım bana dediğini. Zira ben yanımdaki kıza konsantre olmuşken bir de bana dediğini tam anlayamamıştım. Neyse uzandım cama ittiriyorum ittiriyorum yok bana mısın demiyo. Açılmıyo lanet olası. baya bi uğraştım olmadı iki elimle denedim yok olmuyo. millet artık havasızlıktan değil benim çabalarımdan bunaldı ben de durumu kurtarmak için dedim cam açılmasın diye kenarını eğmişler ondan açılmıyo, çünkü şoförler bazen yapar. bütün camlar açılıp da cereyan yapmasın diye camın rayını eğerler. ama bunda eğik yok ben uydurdum :) Yanımdaki kız dayanamadı bi el de o attı ben kenara çekildim. Aaa kız tek eliyle tek hamle açtı camı ardına kadar. :saskin o an dedim Allahım al benim canımı burda :) kız bıyık altından gülüyo (bıyık altı mecazi anlamda kız bıyıklı değil ) :) otoüsteki herkes bana bakıyo "Tüüü kalıbına" der gibi. Ben kıpkırmızı oldum. trafik sıkışık ineceğim durağa daha çok var. otobüs de sıkışık yoksa arkalara doğru ilerliycem. Dedim yapacak bişey yok bu kısa süreli aşkı kalbime gömüp, aşk acısı çekerek bu vicdansız kıza veda edicektim. Gittim düğmeye bastım, durağa geldik bi de şoför açmadı kapıyı bende hayatta bağıramam açılmayan kapı için "kaptaaan orta kapııııı" diye, otobüs hareket etti gidiyo ben kaldım. O vicdansız kız az önce beni rezil ettiği yetmiyomuş gibi bu sefer de otobüsün şoförüne bağırdı, "Orta kapıyı açar mısınız şoför bey" diye kibar kibar. İçimden dedim naptın sen yaa! ne istiyosun bu garipten, ben sana ne yaptım vicdansız :) Kapı açıldı merdivenlerde tökezliyerek indim aşağıya. Allahım ne kötü başlamıştım o güne yaa!

Gülmeyin vicdansızlar :(

Garson.

Bize pilav üstü lütfen. Porsiyon olsun.
Yanındada nar suyu istiyoruz.

Geri