Geyik Cafe

Artiz Ne Arar La Burda :001_unsure:

Hoşgeldin ilhan abi

selam ahali divanda banada yer vardmı

kımse yok gine kahvede

biraz once cüceler buradaydı

Selam Millet,
O Zaman Cücelere'de Selam Verelin :)

gittiler ama gitmeden once selam soylemıslerdi a selam

elf
n. cin, peri

elf in ingilizce karşılığı bu cücelerle elfler anlaşamıyorlar bir ara ciddi bir savaşları olmuş :tongue_smilie:

hoşgeldin bluday

ben gördum bir keresinde bunlar bir kahvede oturmuslardıcücelerden birine sen nekadar kısasın dedi bu elf denilen yaratıklardan biri ondan sonra vay sen mısın bana kısa dıyen sen once kuaklarına bakddedi cuce sonra vay sen aban kepce kulakmı dedin efendim onun ayagını o nun kulagını derken polis ancak ayırdı :durdurun

aleykume selam

ben gördum bir keresinde bunlar bir kahvede oturmuslardıcücelerden birine sen nekadar kısasın dedi bu elf denilen yaratıklardan biri ondan sonra vay sen mısın bana kısa dıyen sen once kuaklarına bakddedi cuce sonra vay sen aban kepce kulakmı dedin efendim onun ayagını o nun kulagını derken polis ancak ayırdı :durdurun

poliste ayıramamış sonradan devam etmişler :p

hoşgeldin gürcan.

hosbulduk nasılsınız bakalım...ben berbatım baya yogunduk bugun ..ve hoşaf gıbıyım su an

hosbulduk nasılsınız bakalım...ben berbatım baya yogunduk bugun ..ve hoşaf gıbıyım su an

Allah kolaylık versin. bu sıcakta da iş hiç çekilmez.

zaten onlar bu işi kandavasına cevirdi habişre bir onalrdan birde onalrdan oluyor

gimli yle legolas sayesinde araları düzelmeye başlamış :tongue_smilie:

тнєĵøкєя;5067319' Alıntı:

A.s hoşgeldin.

Geri