Geyik Cafe

Geyik muhabbetine örnek :D :D

hadi rana geyik muhabbeti yapalım mi?
-yapalim
-yapalim demekle olmaz, geyik muhabbeti yapalim mi?
-yapmayalim
-yapmayalim demekle olmaz, geyik muhabbeti yapalim mi?
-cevat kasınıyorsun sen!
-cevat kasiniyorsun sen demekle olmaz, geyik muhabbeti yapalım mı?
-cevatttt!!! yeter!!
-cevat yeter demekle olmaz, geyik muhabbeti yapalim mi?
-.......

geyigin boynuzlari ornek alinarak gittikce dallanip budaklanan sadece zaman gecirmek icin yapilan ve hicbir bilgi,kultur alisverisinin olmadigi sohbet turunun tumune verilen ad.

Ben buldum bile. Cihan Demircinin 1980 li yıllarda bir mizah dergisindeki köşesinin adıymış ordan kalmaymış :)

dört arkadaş arkadaşın ablasının işyerine gittik asansörle çıktık dördüncü kata arkadaşın ablasına verelicek olan emaneti verdik inerken asansörde bir kişi daha vardı ve asansör dört kişilik bizde iki kişi binsin diğer iki kişi merdivenleri kullansın dedik diğer iki arkadaş bindiler bizde diğer arkadaşla merdivenden inmeye başladık aklımıza fikir geldi cabucak inelim asansörün kapısı açılınca korkutalım diye koştuk bayağı tam kapı açılırken elimizle içeriye doğru kıvvvvvvvv diye bağırdık kapı tamamen açılınca içerde bi bayan var :):)bayan korkudan bayıldı meğer bizimkiler inmiş asansörden kapıda bizi bekliyorlar o an biz bittik bayanı ayıltık sonrada bayanla beraber gül gül öldük :):)

Ne oldu yahu? Bütün müşteriler elini ayağını kesti cefe den..

Halbu ki ne güzel hizmet veriyorduk ?

auzbhau8ahuahauaus müşteri topLama FaaLiyetleri 1 :D

Baştaki adminler aslında sadece görünür yöneticiler mi? Forumu asıl kimler yönetiyor? Yeraltında kimlerin sözü geçiyor? Akıllarda yer etmiş sikandal banların failleri kimler? Bomba geliyor bomba... Hepsi az sonra... :confused1:

Hay sikandalını yiyim senin zuahaushushauah koptum akşam akşam :D

asLında yıLbaşı doLayısıyLa oryantaL baya iLgi çekebiLir kanısındayım..özgürün modern dansLar üzerine ihtisası var ama sanırım oryantaList yakLaşımLardan uzak durması başka bir dansçı buLunmasını bu da maLiyetLeri artıracak gibi

Deşifre etme abi bizi :scared::p

asLında yıLbaşı doLayısıyLa oryantaL baya iLgi çekebiLir kanısındayım..özgürün modern dansLar üzerine ihtisası var ama sanırım oryantaList yakLaşımLardan uzak durması başka bir dansçı buLunmasını bu da maLiyetLeri artıracak gibi

:001_tt2: :001_tt2: :001_unsure: diyorum susuyorum :D

eskiden 3 boyutlu gözlükler vardı yılbaşında dansöz izlemek için. ondan da dağıtılsın =)

HacKheLLda dönsöz cıkcakmı yılbasında yaa :D :D Yılbasında HackHeLLdayız :D :D

Fyonb Özgür'ü modern yada oryantal dansa ikna edemezse mecburen ben cafede striptiz yaparım. O zamanda hepiniz kaçarsınız cafe den :thumbdown:

Fyonb Özgür'ü modern yada oryantal dansa ikna edemezse mecburen ben cafede striptiz yaparım. O zamanda hepiniz kaçarsınız cafe den :thumbdown:

orası koLay ya özgür zaten hackheLL e geLdiği iLk günden beri foruma hizmet için her şeyi yaparak ne kadar fedakar oLduğunu ıspatLadı..bizi kırmayacaktır

ben 2oo7'ye HackHeLL'in başında girmiştim,geri sayım var abiLer abLaLar başka bişi yok tavsiye etmem.. Bi ünLüyü konuk etmek Lazm sitede.. :)

Geri