Geyik Cafe

eline Sağlık ;))

Kahvenin birini ben alayım güzel görünüyo

Hoşgeldin Selin. Buyur karşılıklı hüpürdetelim =)

hoşgeldiniz gürcan bey. ne alırdınız
smilie_bad_10.gif
(sondaki smiley biraz lakayt bir hal aldırdı ama idare et. :p )

Dün başıma gelen olayı anlatmazsam çatlarım :)

arkadaşların yanında biraz fazla takıldım dün gece geç çıktım 00:30 gibi. neyse Metrobüse bindim eve gelicem. Gecenin o saatinde en 50 tane kızlı erkekli grup bindi otobüse. konser mi ne varmış ordan çıkmışlar. Her neyse 15 dk filan sonra otobüs hareket etti baya da kalabalık içerisi. Elemanlar da konserdeki performanslarını bir de otobüste sergilediler. bağıra bağıra şarkılar söylüyolar, zıplıyolar filan. Tam o anda annem aradı nerdesin diye. Diyorum yoldayım anne otobüsteyim. geliyorum. Kadın inanmıyo diyo bara mı gittin naptın yalan söyleme diyo sesler geliyo. İnandıramadım kadını. en durumu izah ettmeye çalıştım. Dedim anne Manyakların arasında kaldım otobüs manyak dolu dedim Kızın biri duydu. kavga ediyodu nerdeyse :) annem halâ inanmadı

sagol bısey almıyım :D ıyı bole sımdılık nasılsınız hanfendı

Dün başıma gelen olayı anlatmazsam çatlarım :)

arkadaşların yanında biraz fazla takıldım dün gece geç çıktım 00:30 gibi. neyse Metrobüse bindim eve gelicem. Gecenin o saatinde en 50 tane kızlı erkekli grup bindi otobüse. konser mi ne varmış ordan çıkmışlar. Her neyse 15 dk filan sonra otobüs hareket etti baya da kalabalık içerisi. Elemanlar da konserdeki performanslarını bir de otobüste sergilediler. bağıra bağıra şarkılar söylüyolar, zıplıyolar filan. Tam o anda annem aradı nerdesin diye. Diyorum yoldayım anne otobüsteyim. geliyorum. Kadın inanmıyo diyo bara mı gittin naptın yalan söyleme diyo sesler geliyo. İnandıramadım kadını. en durumu izah ettmeye çalıştım. Dedim anne Manyakların arasında kaldım otobüs manyak dolu dedim Kızın biri duydu. kavga ediyodu nerdeyse :) annem halâ inanmadı

hehehehehh sanada tam manyaklar denk gelmıs dostum :D

İyi akşamlar Muhammed.Selametle

Teyo, bir dilencidir... Dilenirken bir adam gelir ve 5 lira verir.

Teyo emmi, parayı alır ve adama:

- 2 sene önce 20 lira vermiştin, geçen sene 10 lira verdin, şimdi de 5 lira
veriyosun..neden?

Bu sözleri duyan adam, Teyo'ya:

- 2 sene önce evlendim, geçen sene de çocuğum oldu, ondan böyle oldu...

Teyo emmi:

- Bakıyorum da, benim paramla aile geçindiriyosun !!!

Güzelmiş SeLin :p

SeLam Millet Naabersinizz :)

aslında ordakiler yönetimde görmek istediklerim ondan öle yazdım ...

Sevildiğini bil işte :)
bi gün bile geçse özleniyosun :)

Geri