Geyik& Mizah BöLümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

€rd@ls10

Altın Üye
Reaction score
0

Forumumuzda paylaşım olarak en fazla ilgi gören yerlerden biri olan geyik mizah bölümünün moda ihtiyacı olması ve yoğunluğun artmasından dolayı olan aksaklıkların düzenlenmesi amacıyla Geyik & Mizah & Eğlence bölümüne adaylığımı koyuyorum.Bölüm içindeki paylaşımlarım ve beğenilerim ortada sanırım söylemeye gerek yok.

Olumlu veya olumsuz görüşlerinizi bekliyorum.

Herkese iyi forumlar diliyorum.

.

ÇaLışkansın, hackheLL’e Değer Veriyorsun ve Katkı Yapıyorsun. Her şeyden ÖnemLisi, Adam Gibi Adam Tanımının KarşıLığındaki İnsansın. Sana ModLuk Yakışır Kanka…

(+) 1071 HayırLısı OLsun

ikinci mesajında benden olsun dostum kardeşim, ... paylaşımların ve beğenilerin ortada,, bölüme yaptığın katkılar sayılamayacak kadarda fazla ++++++1453 benden... hayırlı olsun inşallah..

Cok CaLıskansın!
Forumda yeterince aktifsin oLabiLir. . .

+1907 . . .

modluğa yakışıyorsun ama

öğrendiğime göre de modluğa hazır değilsin

o yüzden -KartaL

Bence modluğu haketmiyorsun ne kadarda paylaşım yapmış olsanda bazı kriterler vardır onlar sende mevcut değil...modluk ciddi bir iştir ....Eksi (-----)

Sansın ve yoLun acık oLsun ( + )

| + | ℓσя∂ , Çalışkansın , severim seni =) yakışır sana moderatorluk :melek

( + )

Evet bölüme volkan geçici olarak atanmıştı sanırım senin ilgili bölüme emeğini ve katklılarını biliyoruz görüyoruz uzun bir zamandır

durmaksızın paylaşımlarda bulunuyorsun ( + ) hakkında hayırlısı olsun diyelim iyi forumlar dilerim.

paylaşımların sağlam forumda da sevilen bi kişisin
Oyum +

Yıllar önce bizim köyümüzde vişneliğimiz vardı.Kamyonuyla birisi gelir vişneleri alırdı.Kurtlu ve topraklı(yere düşen) vişneleri daha ucuza alırdı.Bir defasında annem sormuştu.Bu vişneleri ne yapıyorsun diye. Adam meyve suyu firmalarına satıyorum demişti.Yani içinde katkı maddesi olmasa bile sağlam meyveden yapılmıyor onlar. Ben o kamyoncunun yalancısıyım....O bize öyle söyledi.

Hakediyosun [ + ]​

Talebe olumsuz bakmak için yaklaşık 50 tane neden sayarım burda. Ama o zamanda konuyu baltalamış olurum.

Yönetimde bulunmayı haketmiyorsun.
Olumsuz. ( Eksi )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri