Geyik& Mizah BöLümü Moderatör Adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Önümüzdeki Yüz YıL Neden oLmasın..

- 1453 ...

PAylaşımlarını ve üslubunu üye olduğumdan beri beğeniyorum. Gerisi beni ilgilendirmez. Artık "+" ne kadarsa veriyorum... :D:D:D:D

Teknik olarak bölümün yükünü kolaylıkla kaldırabileceğini ve görevini hakkıyla yerine getirebileceğini düşünüyorum...Zaten bölümle ilgin, paylaşımların da oldukça tatmin edici..

Diğer taraftan (her ne kadar şahsen çok fazla tanımasam da) forumdaki konularından,olaylara yaklaşımından anladığım kadarıyla yönetime katılmaya layık bir arkadaşımızsın...

Hakkında hayırlısı olsun...

+ 1907

-ZeytinßurnuLu

her paylaşım yapan mod olmamalı (-) 34

paylaşımlarını gözardı edilemez...hakkın olduğunu düşünüyorum hayırlısı olsun...

benden ++++1071...

Bölümü ve yönetimde bulunmayı fazlasıyla hakettiğini düşünüyorum.
Bazılarının dediklerini kulak asmana gerek yok:goz:
Benden sana +1905.
Hakkında hayırlısı olsun,inşallah istediğin yerde olacaksın...

BöLümde doqrusuyLa yanLısıyLa, iyisiyLe kötüsütLe emeqin var... Ve emeği hiçe saymayı hiç sevmem ve sayqı gösteririm...

Fakat;
PayLasım yapmakLa bölüme mod yada a.mod oLmanın arasında büyük bi fark var... Aday oLduqun böLüm siyaset ve aduLttan sonra geLen en aqır böLümLerden biri... Buraya mod yada a.mod oLucak birinin ciddi anLamda vbulletin mod paneLLerini pratik oLarak biLmesi gerektiqini ve daha önceden HH'de yada başka bi forumda tecrübesi oLması gerekir...

Bu ağırLıqı kaLdırabiLir misin? Benim yorumum hayır... Başka bi forumdan tecrüben var mı biLemem ama böLümü kaLdırabiLeceqini düşünmüyorum açıkcası...

Bazı gerekçeLer de var ama onLarı buraya yazmak yanLış oLur...

+ oLarak [Şahsi düşüncem] SeninLe aynı yönetimde buLunmak istemiyorum...

[-] Cehennem

Son Söz Üst Yönetimindir...

O böLüme çok emek veren birisin,
Ve üyeLere karşı tavrın,Forumdaki duruşun çok iyi,
Hakkında HayırLısı oLsun kardeşim

Not:Bu konuyada siyasi görüşü katıp değerLendirmede buLunanLara YazıkLar oLsun diyorum !
Çünkü diyecek keLime kaLmadı,Bu kadarıda işi pisLiğe buLaştırmak oLuyor...

[+ oLdness_07]

+1 hakkında hayırlısı =)

oo erdals kardeşim görev istiyor...
öncelikle çok saygılı seviyeli ve düzeyli bir arkadaşsın..
bana yakın zamanda üye olmuş olmana rağmen çok aktif ve girişimci bir kardeşimizsin..yıldızları çoğalttın :D

bence o bölümü kesinlikle sonuna kadar hakediyorsun ..hayırlısı olsun inş
+ kamer

he birde geriye doğru dönüp baktım bazı yöneticiler siyasi kimliğe ,,kişisel görüşlere göre adam beğeniyorlar zannedersem ...
çok yanlış bir durum burda ,,kişinin yaşantısı ,,dini boyutu ,,,sosyal kimliği kimseyi alakadar etmemesi lasım...burası forum ve kim iyi hizmet veriyorsa görevi ve yöneticiliği ohakeder...çocuk gibi mızlanan yöneticiler bence modluğu haketmiyor....

Şimdiden hayırlı olsun :hhsigara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri