Geyik - Mizah Bölümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki açıLan konu sayısının değerLendirmede etkisi oLacaktır ama,
YöneticiLik için konu açmak oLmazsa oLmaz, bir kıstas değiL arkadaşLar...

YöneticiLik için yeterLi oLgunLuğa ve tecrübeye sahip oLduğunu düşünüyorum [+]

Madness Abenin de Adaylik Konusu Var ARkada$Im KE$ke Sonucu bekleseydin

[ - 1903 ]

Daha önce gebzeLi motorLu aracLar böLümüne modLuk taLebi henüz sonuçLanmamış iken
Ghost10 arkadaşımızda modLuk taLep eTtii Ve bu taLebe engLish teacher arkadaşımızın cevabı :
'' Hakettiğine ve üstesinden gelebileceğine inanıyorum ancak sonucu ne olursa olsun Gebzeli'nin başvurusunun sonucunu beklemen gerekirdi. '' oLmustu.. :s

Ben ; madness arkadaşımızın modLuk taLebinin sonuçLanmasını bekLemeLiydin diyorum ve üzüLerek [ - ] vriyorum..
HayırLısı oLsun.. :goz:

Ve arkadaşLar konuyu tartışma ortamı haLinde getirmiyeLim
SmodLar durumu değerLendirir.. :

BöLüme Yakışan Bir A.Mod OLacağına İnanıyorum... +18

Eksi [ - ]

Dediğin gibi ilk önce bekliyecektin...

iLLa birisi bi böLüme adayLık açtı diye başkası aday oLmayacak diye bi kaide yok.. Kim daha iyiyse o görevi hakeder sürekLi bunu ön pLana atmanıza gerek yok.. ben oyLamaya katıLmıycam görüsümü ßelirtmek istedim ;) hayırlısı olsun.

Sadece senin için değil lafım "Contact Killer" ;
Açık konuşmak gerekirse forumda kendi gözlemimce yönetim vasıflarını kaldırıcak "1" üye dahi bulunmamaktadır ...şuan için..

(-)

Herkes ne çok ahkam kesmiş ya, herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz dimi?

Oyunuzu verin çıkın gidin boş muhabbetlere girip birbirimizi kırmaya gerek var mı?

Uygundur [+++2008]

Herkes ne çok ahkam kesmiş ya, herşeyin en iyisini siz biliyorsunuz dimi?

Oyunuzu verin çıkın gidin boş muhabbetlere girip birbirimizi kırmaya gerek var mı?

Uygundur [+++2008]

Konuşmaaaaaaa Lenennnnnn :D :) :durdurun Agrasifim Koplesliyim :D

Şaka bi tarafa Bencede Olgun Bir üyesin Hakkında Hayırlı Olsun Hocam... +1

Bölümle pek alakam yok.Ayda 2-3 defa ya girerim ya girmem.Bu nedenle paylaşımının çokluğunu bilmiyorum.Benim görüşürüm mod olmak için konudan öte forum içinde hal ve davranıştır(Bu benim görüşüm)Başvurun hakkında görüşüm olumludur.Hakkında hayırlısı olsun.

+1........

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri