LOOPUSED
Altın Üye
ѕσηυη¢υ;4353850' Alıntı:İnsanları hedef göstermeye alışıklar nasıl olsa..
Dikkatimi çekti birinde Madness'ın kendisi gibi düşünmeyenleri bi dövmediğinden yakınılmış.
''bir üye açsaydı konunun taşınacağı yer belliydi'' gibi bir yoruma az bile yaptıgını düşünüyorum.
Clon üyeliktan bahsedilmiş,şikayet sahibi kişi zamanında clon üyelikle ''serbest kürsü solculara kaldı'' diye başlık açıp,kendisi gibi düşünmeyenlere hakaret etmiş midir,etmemiş midir?:goz:
Bu yorumda nokta niteliğinde.Ancak bu kadar özetlenir durum
konuya yorum yazan hiçbir arkadaşa yönelik tek bir söz etmiyecem herkesin görüşüne saygı çerçevesinde tşkr ediyorum ancak senin bu iftirana tek lafım var; bahsettiğin olayda ban yedikten sonra gidip clon almadım kendi üyeliğim banlı olduğu için eşim bugünün WhiteAngel i ogünün gülon nikli üyesi olan eşimin nikiyle şikayetimi bildirdim çok şükür senden başka bugün forumda hemen herkes bizim ailece HH li olduğumuz biliyor bahsetrtiğin clon üyelik te yani gül10(WhiTEaNGEL DE) ŞUAN AKTİF OLARAK FORUMDA PAYLAŞIMLARIMIZI YAPIYORUZ. sataşmadan önce biraz makul olmanı tavsiye ederim arkadaşım. kaldıki konu mod ve smodlara açıldı görüşleri önemli olan o arkadaşlar benim için.