geyik&mizah bölümüne a.mod. adayıyım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman yeni bir konu acılmış oLsa alaındelon"un yazısını görüyorum ve giriyorum qi hep ekLenmiş konuLarın Linkini veriyor..Bundanda güzeL bir yardım oLamaz zaten modLara

senden başkasını yakıştıramıyorum ben oraya..:goz:

inşaLLah Hakettiğin yerde oLursun

Benden sana +1

SQULACHİ' Alıntı:
geyik mizah bölümü forumda en fazla konu açılan bölüm. yani çok güncel.
şu anda 3 mod olarak o bölümde görev alıyoruz.
Yetiştiğimiz söylenebilir ama yinede yardımcı olan birileri daha gerekiyor son zamanlarda sıkıntı çekiyorduk..

Gelelim sana, bölümle foruma geldiğinden beri yakından ilgilisin.Paylaşımların güzel we en büyük özelliğin bence bölüm kurallarını iyi bilmen .

Uzun zamandır senle irtibat halindeyim, bana bölümde yardımcı oluyorsun son zamanlarda (kooz we blade'ten daha fazla =) )

sonuçta bölüme bir yönetici alınacaksa en önde sen geliyorsun.

+1

BÖLÜM MODUNUN KARARINA BAKILIRSA İHTİYAÇ WAR!... +++

sayımız her geçen gün artıyor.hh.de yeterince zaman ayırıp,her anlamda katılım gösteriyorsun.yorumlardan okuduğum kadarıyla mod.arkadaşların sana ihtiyacı var.eee ne bekliyoruz.o zamn alalım seni yönetici kadrosuna. herşey zamana bırakılmalı,ama zamanı gelince de hemen yapılmalı.benden sana +1

+1 :) Hayırlısı olur inş.

+1.................arkadaşım hakkında hayırlısı olur işallah.......

Altından kalkabileceğini düşünüyorum .çok yorulacaksın ama:D
hayırlısı olsun dostum ++++++++:hhman:

Hayırlı Olsun Arkadaşım Sana Yakışır +1

lem kooz , squ cekerim kulaklarınızı
off guya net aleminden uzaklasıcaktık biraz
ama olmadı galiba :(
neyse gelelim sana delon

Altından kalkailir misin bilmiyorum 2 gun sonra offf ben sıkıldım filan demessin umarım ki orneklerini gorduk !

1-)butun gun online'sın
2-)bolum kurallarınızı iyi biliyorsun
3-)Aramayı nasıl kullanıcagını iyi biliyorsun
4-)Yeterli tecruben war mı bilmiyorum yonetimde gerekli acıklama war olmadı oraya bakarsın
5-)Aktif bir uyesin
6-)çok guncel bir bolum yani 1 moda daha ihtiyac war buda senden daha iyisi olamaz diye dusnuyorum

yani işin kısacası +1

+1 dostum bölüm modları da uygun görmüş son söz yine de yönetimin.. Şimdiden hayırlı olsun..

bu blade kadar sözünden dönen adam yoktur git olum alaın gelsin sana ihtiyacım yok artık:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri